25 / 04 / 2024

Fehmi Babacan vefat

Fehmi Babacan vefat

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı!

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Fibrobeton'un kurucusu Ayhan Babacan vefat etti!

İnşaat malzemesi sektörünün duayeni, Türk GRC sanayinin öncüsü, Fibrebeton Şirketler Grubu'nun kurucusu, girişimci, araştırmacı, inovasyon dehası, GRC sektörüne katkı sağlayan, Ayhan Babacan vefat etti.

Mehmet Cahit Üder vefat etti: Kayı İnşaat'ın acı günü!

Kayı İnşaat, şirket çalışanı Vehbi Ergün Öztürk'ün kayınpederi Mehmet Cahit Üder'in vefatı üzerine başsağlığı ilanı yayınladı

Babacan Yapı, Novatrium Residence projesine başlıyor!

'Crown' ismiyle Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde bir çok projeye imza atan Babacan Yapı, Novatrium Residence adlı yeni bir projeye başlıyor

Azer İnşaat ortaklarından Hasan Şentürk vefat etti!

Azer İnşaat ortağı olan Hasan Şentürk vefat etti. Şentürk'ün cenazesi bugün Dikili Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Sağancı mevkiinde defnedilecek

Selahattin Sabuncuoğlu vefat etti! Tekyol Gayrimenkul'un acı günü!

Tekyol Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Tekyol İnşaat ve Tekyol Plus Yapı Endüstrisi ile birlikte Tekyol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Çelebi'nin kayınpederi Selahattin Sabuncuoğlu vefat etti

Tahsin Koçar vefat etti: Grup İnşaat'ın acı günü!

Grup İnşaat LTD. ŞTİ. Tahsin Koçar'ın vefatını gazeteye verdiği ilanla duyurdu

Yılmaz Soyak vefat etti! Soyak Holding'in kurucusuydu!

Türkiye konut piyasasının duayenlerinden, Soyak Holding kurucusu ve Onursal Başkanı Yılmaz Soyak, 27 Mart 2012 Salı günü vefat etti

Fehmi Babacan vefat Haberi

Fehmi Babacan vefat

İş adamı Fehmi Babacan son yolculuğuna uğurlandı. Dün gece vefat eden Babacan Holding kurucusu ve onursal başkanı Fehmi Babacan Florya Basınköy Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. 

Milliyet'ye yer alan habere göre Merhum iş adamının oğulları İbrahim ve Mehmet Babacan taziyeleri kabul etti. İş adamı Fehmi Babacan, kılınan cenaze namazına müteakip Küçük Halkalı Mezarlığı'na defnedildi.

Fehmi Babacan 1949 yılında Gaziantep'te doğdu. Babacan, 1997 yılında oğulları İbrahim ve Mehmet Babacan ile birlikte Babacan Yapı'yı kurdu. Babacan Holding gayrimenkul, inşaat, turizm ve enerji sektöründe faaliyet gösteriyor.

Fehmi Babacan...