25 / 04 / 2024

Fenerbahçe Koleji eğitimi

Fenerbahçe Koleji eğitimi

Fenerbahçe Koleji'nin Mersin'de açacağı şubenin imza töreni yapıldı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Salih Ozan Balaban açıklama yaptı.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsanın borçları ödendi!

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

Fenerbahçe Koleji Mersin'de şube açacak!

Fenerbahçe Koleji'nin Mersin'de açacağı şubenin imza töreni yapıldı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Salih Ozan Balaban açıklama yaptı.

Fenerbahçe, kolej arsasının ilk taksidini yatırdı!

Fenerbahçe Kulübü, satın alınan Fenerbahçe Koleji ve ek binalarının bulunduğu arsanın ilk taksidini Milli Emlak Başkanlığı'nın hesabına yatırıldığını duyurdu. Sarı- lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Vaillant'tan yeni liderlik stilleri eğitimi!

Vaillant Group Türkiye yöneticileri, şirket değerleri ile yeni liderlik modellerini bütünleştirecek. Vaillant Group Türkiye, yöneticileri için liderlik eğitimi programı başlattı. Vaillant' tan yeni liderlik stilleri eğitimi...

Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akreditasyon süreci devam eden Ege Bölgesi Oda/Borsaları için “Sınavlı ISO 9001 İç Tetkikçi“ eğitimi düzenledi.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projelerinin sahibi Aydoğan İnşaat, yeni projesi 'Evrenpark Fenerbahçe'nin startını verdi. Evrenpark Fenerbahçe projesinin metrekare satış fiyatı ise 6 bin dolardan başlıyor.

Evrenpark Fenerbahçe satışta!

Moda, Erenköy, Caddebostan, Göztepe gibi lokasyonlarda önemli konut projelerine imza atan Aydoğan inşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe'nin startını verdi. Metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor.

Evrenpark Fenerbahçe satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin dolar!

2014 yılında başlattığı Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe’nin start’ını verdi.Evrenpark Fenerbahçe'de daireler metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor...

Evrenpark Fenerbahçe'nin metrekaresi 6 bin dolar!

2014 yılında başlattığı Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe’nin start’ını verdi.Evrenpark Fenerbahçe'de daireler metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolar!

2014 yılında başlattığı Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe’nin start’ını verdi.Evrenpark Fenerbahçe'de daireler metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor.

Koç Holding imza için Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planını bekliyor!

Koç Holding, ÖİB'den, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İmar Planı ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Devir Sözleşmesinin imzalanabileceğini bildiren bir yazı geldiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla açıkladı.

Aydoğan İnşaat Evrenpark'la Fenerbahçe'de!

Bağdat Caddesi'nin yanı başında, Kalamış sahiline yürüme mesafesinde bulunan 2 bin 750 metrekarelik inşaat alanına sahip Evrenpark Fenerbahçe, Aydoğan Inşaat'ın yıl içerisinde hayata geçirdiği 2. kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe Koleji eğitimi Haberi

Fenerbahçe Koleji eğitimi

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen törende, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Salih Ozan Balaban, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Adnan Ersan, Mersin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erbil Şengül ve öğretmenler yer aldı. 


Salih Ozan Balaban, Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nın anaokulundan liseye kadar eğitim verdiğini belirtti. Fenerbahçe'nin sporda ve eğitimde Türkiye'nin en iyilerini yetiştirmeyi istediğini anlatan Balaban, "Şubelerimizin artmasını, Fenerbahçe Koleji'nin daha ileriye gitmesini, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Fenerbehçe'ye ve ülkemize hizmet edecek gençlerin yetişmesini çok önemsiyoruz. Mersin'deki okul açılışımızın hem kulübümüz hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Ersan da kulübün spordaki önderliğini eğitimde de sürdürmeyi amaçladıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe Koleji, araştıran, sorgulayan, cumhuriyet değerlerini benimsemiş, demokrasi ilkelerini sindirmiş, sosyal ve sporda gelişmiş, çağdaş öğrenciler...