18 / 04 / 2024

fenerbahçe orduevi imar planı

fenerbahçe orduevi imar planı

Kadıköy Fenerbahçe Orduevi'nin parselasyon planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı...

Fenerbahçe Orduevi'ndeki inşaat çalışmaları TBMM'de!

İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesindeki inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlara ret!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı imar planına yapılan itirazlar reddedildi.. 

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı tadilatı askıda!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanına (274 ada, 1 parsel) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Fenerbahçe Orduevi parselasyon planı askıda!

Kadıköy Fenerbahçe Orduevi'nin parselasyon planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı...

1943 yılında Fenerbahçe ile Kalamış arasında sahil yolu açılacak!

1943 yılında İstanbul Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından tarafından hazırlanan projeye göre, Fenerbahçe-Kalamış civarı imar planı icabınca, Fenerbahçe ile Kalamış arasında 20 metrelik bir sahil yolu açılacakmış.

1937 yılında Fenerbahçe ve Kalamış sayfiye yeri olacak!

1937 yılında Prost'un hazırlamakta olduğu İstanbul Nazım İmar Planı'na göre Fenerbahçe, Kalamış ve Mecidiyeköy birinci sınıf sayfiye yeri haline getirilecekmiş. Bu bölgelerin imar planı beş senede tatbik edilecekmiş.

1937 yılında Kalamış ve Fenerbahçe için imar planı hazırlanmış!

1937 yılında Prost, Kalamış ve Fenerbahçe için imar planı hazırlamış. Kalamış ve Fenerbahçe arasında 9.5 metre genişliğinde bir yol açılacakmış. Yolun iki tarafında inşa edilecek binalar, yolun 50 metre gerisinde olacakmış.

Fenerbahçe başkanını seçiyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

fenerbahçe orduevi imar planı Haberi

fenerbahçe orduevi imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fenerbahçe Orduevi 89 pafta 782 ada, 7 ve 8 parseller, 783 ada 3 ve 4 parseller, 2957 ada, 41, 42, 43, 45, 46, 180, 181, 182, 207, 208 ve 209 numaralı parseller ile 101 pafta 1095 ada, 176 parsel sayılı taşınmazları içeren parselasyon planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 15 Haziran 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...