24 / 04 / 2024

Fenerbahçe Orduevi son durum

Fenerbahçe Orduevi son durum

İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesindeki inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe Orduevi'ndeki inşaat çalışmaları TBMM'de!

İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesindeki inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı, İBB Meclisi’nde!

İBB Meclis üyesi Mimar Ülkü Koçar, Kadıköy Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın son durumunu İBB Meclis gündemine getirdi.

Fenerbahçe Orduevi parselasyon planı askıda!

Kadıköy Fenerbahçe Orduevi'nin parselasyon planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı...

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum!

Silivri Belediyesi heyeti, Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak, adım atılan süreçlerle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Fenerbahçe Üniversitesi kuruluyor!

Bir Fenerbahçeli ve her şeyden önce yükseköğretim alanı ile ilgili yazan bir köşe yazarı olarak ifade etmek istiyorum ki, YÖK'ün son yıllardaki en iyi icraatlarından biri de, hiç kuşkusuz ki Fenerbahçe Üniversitesi'nin (FBÜ) kuruluşunu onaylamasıdır.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum ne?

Silivri’ye kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili kuruluş çalışmaları sona yaklaştı. YÖK yetkilileri üniversite alanlarıyla ilgili incelemede bulunmak üzere Silivri’ye geldi.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Fenerbahçe Orduevi son durum Haberi

Fenerbahçe Orduevi son durum

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesindeki inşaat çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın soruları:
1- İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesinde yeni inşasına başlanan yapı, konut, lojman, ofis, bina var mıdır? Şayet var ise tarihte yapımın başlanmıştır, öngörülen bitiş hangi ay ve yıl olarak belirlenmiştir?

2- Fenerbahçe Orduevi'nde temelleri atılan bina, konut, ofis Milli Savunma Bakanlığı adına mı inşa ediliyor?

3- Fenerbahçe Orduevi'nde Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar için özel konut, ofis yapılmaya başlandığı iddiası doğru mudur? Şayet doğru ise bu etik midir? Yasal dayanağı nedir?

4- Fenerbahçe Orduevi'ndeki inşaat çalışmaları hangi ihtiyaçtan kaynaklanıyor? Tamamlanacak olan bina, Hulisi Akar'ın şahsi konutu, lojman mı olacak, yoksa Milli Savunma Bakanı sıfatıyla...