20 / 04 / 2024

fenerbahçe token son durum

fenerbahçe token son durum

Futbol kulüpleri de kripto para piyasasına çoktan dahil oldu. Süper Lig’den ya da alt ligden kulüpler rekabette geri düşmemek amacıyla kapısını çalan bu gelir değişikliğine “hayır” demedi. Peki sonuç ne oldu?

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Fenerbahçe Token geliyor! İşte merak edilenler!

'Fenerbahçe Token' piyasaya nasıl sunulacak? İşte tüm ayrıntılarıyla Fenerbahçe Token...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı, İBB Meclisi’nde!

İBB Meclis üyesi Mimar Ülkü Koçar, Kadıköy Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın son durumunu İBB Meclis gündemine getirdi.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum!

Silivri Belediyesi heyeti, Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak, adım atılan süreçlerle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Fenerbahçe Üniversitesi kuruluyor!

Bir Fenerbahçeli ve her şeyden önce yükseköğretim alanı ile ilgili yazan bir köşe yazarı olarak ifade etmek istiyorum ki, YÖK'ün son yıllardaki en iyi icraatlarından biri de, hiç kuşkusuz ki Fenerbahçe Üniversitesi'nin (FBÜ) kuruluşunu onaylamasıdır.

fenerbahçe token son durum Haberi

fenerbahçe token son durum

“Futbol asla sadece futbol değildir” tezinin en çok göründüğü zamanlar yaşanıyor. Nedeni ise kripto para piyasaları oldu. Dünya Gazetesi'nden Barış Erkaya'nın haberine göre; dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de henüz kripto paralar ve borsaları düzenlenmedi. Ancak bu durum, global fan token fırtınasına Türk futbol kulüplerinin katılmasına da engel olmadı. Süper Lig’den ya da alt ligden kulüpler rekabette geri düşmemek amacıyla kapısını çalan bu gelir değişikliğine “hayır” demedi. Peki sonuç ne oldu?

450 MİLYON TL TOKEN GELİRİ

Socioscom ile başlayan Türk futbol kulüplerinin fan token macerası Türkiye’deki Bitcicom, Icrypex, Paribu gibi borsaların dahil olmasıyla minimum 450 milyon Türk Lirası tutar gelir sağladı. Şimdi Galatasaray’ın başlattığı NFT satışlarıyla bu gelir daha da yükseldi. Örneğin ilk 100 serilik NFT’ler 185 bin Euro, bugünkü...