16 / 04 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi silivri açıldı mı

Fenerbahçe Üniversitesi silivri açıldı mı

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten meydana gelen bir grup heyet Selimpaşa’daki üniversite binalarında incelemeler yaptı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin zararı 2 milyon TL!

Eğitime başlaması ertelenen Fenerbahçe Üniversitesi’nin Kasım ayı itibariyle kulübe zararı 2 milyon Türk Lirası olacak. İçinde öğrenci olmayan binanın aylık kirası 1.3 milyon Türk Lirası, personele ödenen aylık maaş ise 700 bin TL.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi eğitime hazır!

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten meydana gelen bir grup heyet Selimpaşa’daki üniversite binalarında incelemeler yaptı.

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin can suyu Silivri Belediyesi'nden!

Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’na davet edilen Başkan Işıklar’a, üniversitesi kuruluşuna destekleri nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi silivri açıldı mı Haberi

Fenerbahçe Üniversitesi silivri açıldı mı

Silivri Selimpaşa Mahallesi’nde bu yıl eğitim hayatına başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi’nin hazırlık çalışmaları sürüyor. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, sınıfların eğitim vermeye hazır hale getirildiği kampüs binasında Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden bir grup heyet incelemeler yaptı.

Akademik kadro ve teknik ekibin de yer aldığı ziyarette heyete Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da eşlik etti. Ziyarette; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık Danışmanı Recep Beyazkılıç, Rektör Vekili İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza Büyükuslu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmi Gürsakal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mesut Razbonyalı, Uluslararası Finans Öğretim Üyesi Dr. Engin Dumanlı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muazzes Garipağaoğlu, Kütüphane Direktörü Belgin Çetin, Fenerbahçe Üniversitesi Genel Sekreteri Ekrem Baltacı, Fenerbahçe Üniversitesi Kampüs Yöneticisi Hülya...