24 / 04 / 2024

Fer Yapı projeleri

Fer Yapı projeleri

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mai Residence'da fiyatlar 317 bin TL'den başlıyor!

Mai Residence; gençlere, yeni evli ya da evlenmek üzere olan, kısacası ilk yatırımını yapmak isteyen çiftler için peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuyor. Mai’de peşin satış fiyatı 317 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ramadan Kumova: İstanbul'da arsa bulmak çok zor!

FerYapı, devam eden projelerindeki anahtar teslimlerin ardından şehrin merkezinde yeni projeler geliştirmek için kollan sıvadı. Kumova. "İstanbul'da arsa bulmak çok zor. Çözüm yolu kentsel dönüşüm" dedi.

Fer Yapı 5 yılda 2 milyar TL değerinde yatırım yönetti!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı yabancıya konut satışında artış bekliyor!

GAYRİMENKUL sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı İstanbul Asya Basketbol Ligine sponsor oldu!

FerYapı, şimde de T.U.B.A. (Tansel Urcan Basketbol Akademi) iş birliği ile İstanbul Anadolu yakasında düzenlenen İstanbul Asya Basketbol Altyapı ligine sponsor oldu.

Fer Yapı kuru sabitledi!

Fer Yapı, sözleşme tarihindeki kuru sabitleyen bir ödeme sistemini devreye soktu. Sabit kur sistemine göre, satın alma sözleşmesinin yapıldığı günkü dolar kuru tavan kur olarak belirleniyor ve taksitler o kur üzerinden ödeniyor

Ramadan Kumova: İnşaat sektörü büyümede hız kesmeyecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, sektör olarak 2013 yılını iyi geçirdiklerini, 2014 yılında ise inşaat sektöründe büyümenin hız kesmeden devam edeceğini ve fiyatların yükseleceğini söyledi...

Ramadan Kumova kimdir?

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

Fer Yapı Kağıthane Premier Kampüs Ofis'in lansmanı 26 Nisan'da!

Fer Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçirdiği projesinin lansmanı 26 Nisan tarihinde Ramadan Kumova’nın ev sahipliğinde yapılacak...

Mai Residence ödeme planı! 120 ay 0,71 faiz oranı!

Mai Residence projesinde yer alan konutların teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede minimum fiyat 230 bin TL olarak belirlendi...

İstvest projesinde 215 TL'ye stüdyo daire!

Banka kredisine uygun olan İstwest projesinde yer alan daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor...

Fer Yapı Kartal Mai Rezidans'ta 1+1 daire 262 bin TL!

Hem home ofisler hem de konutların yer aldığı Mai Residence projesinde teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede fiyatlar 156 bin TL'den başlıyor...

Fer Yapı'dan 3 konut projesi ve havadan videosu!

Fer Yapı'nın İstanbul'da hayata geçirdiği konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Fer Yapı Mai Rezidans Evleri'nde yüzde 1 peşinatla! 157 bin TL!

Sarı blok ve turuncu blok olmak üzere iki blok halinde tasarlanan Mai Residence projesinde konut fiyatları 157 bin TL'den başlıyor...

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Daire teslimlerinin 2015 Eylül'de yapılması planlanan projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 330 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Fer Yapı Mai Residance 2'nci blok teslimi Eylül 2015'te!

Fer Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'da fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Teslimleri Eylül 2015'de gerçekleşecek projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima Merter fiyat!

İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Fer Yapı Parima Merter fiyat listesi kapsamında ofisler 443 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

Parima Merter Fer Yapı fiyat!

15 bin 500 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükseliyor. Parima Merter Fer Yapı fiyat listesi kapsamında 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima Merter satış ofisi!

50 ay taksit imkanı sunulan proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükseliyor. Fer Yapı Parima Merter satış ofisi telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Fer Yapı Parima Merter nerede?

Ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunan Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Fer Yapı Parima Merter nerede?

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Parima nerede?

15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor. Merter Parima Eylül’de teslim edilecek. Peki Fer Yapı Parima nerede?

Fer Yapı projeleri Haberi

Fer Yapı projeleri

'iTower', 'İstWest','Mai Residence' ve 'Premier Kampüs Ofis' projelerinin sahibi FerYapı, bu kez de ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında Parima'dan; peşinatsız, 4 yıl vadeyle ve 4,850 TL'den başlayan taksitlerle ofis sahibi olmak mümkün.