25 / 04 / 2024

fer yapı ramadan kumova

fer yapı ramadan kumova

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

2014’te uzun vadeli borçlanma yaygınlaşacak!

2013’te her kesime uygun ödeme seçeneklerinin sunulmasından dolayı yakalanan olumlu havanın 2014’te devam edeceğini belirten Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, uzun vadeli borçlanma modelinin yaygınlaşacağını söyledi….

Ramadan Kumova kimdir?

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

Fer Yapı 2 milyar dolar ciro hedefliyor!

Son 2 yılda 5 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, hedeflerinin 5 yılda 2 milyar dolar ciro olduğunu söyledi. Firmanın 2 yıllık cirosu 1 milyar dolar...

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Fer Yapı 5 yılda da 4 milyar TL yatırım hedefliyor!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova geçmişe dönük yıllarda gerçekleştirdiği yatırımları artırmayı hedefliyor. Fer Yapı son 5 yıldaki 2 milyar TL'lik yatırımı iki katına çıkaracak.

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Fer yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Daire teslimlerinin 2015 Eylül'de yapılması planlanan projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 330 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz konut sahibi olunuyor.

Fer Yapı Mai Residance 2'nci blok teslimi Eylül 2015'te!

Fer Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötelemeli ödeme seçenekleri!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Fer Yapı Mai Residence projesinde 0 peşinat ve 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri bulunuyor.Daire fiyatları 330 bin TL'den başlayan projenin teslimleri Eylül'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'da fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Teslimleri Eylül 2015'de gerçekleşecek projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima Merter fiyat!

İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Fer Yapı Parima Merter fiyat listesi kapsamında ofisler 443 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı Parima teslim tarihi!

Fer Yapı Parima teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde hayata geçirilen Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor.

Parima Merter Fer Yapı fiyat!

15 bin 500 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükseliyor. Parima Merter Fer Yapı fiyat listesi kapsamında 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Fer Yapı Parima Merter satış ofisi!

50 ay taksit imkanı sunulan proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de yükseliyor. Fer Yapı Parima Merter satış ofisi telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Fer Yapı Parima Merter nerede?

Ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunan Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Fer Yapı Parima Merter nerede?

Fer Yapı Parima ne zaman teslim?

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Merter Parima Residence projesinde ofis büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Fer Yapı Parima ne zaman teslim edilecek?

fer yapı ramadan kumova Haberi

fer yapı ramadan kumova

Biz bu toprakları kolay kazanmadık, kolay kaybetmeyiz! Ülkemizin bütünlüğünü bozmaya çalışanlar bunu asla başaramayacaklar. Bulunduğumuz jeopolitik lokasyon ve güçlü geçmişimiz ki İslam topraklarının büyük kısmını 600 yıl boyunca yönetirken Batı’ya karşı kazanmış olduğumuz üstünlüğümüz; Batı dünyasının hala korkularından atamadığı bir durum. Bu yüzden asla güçlü bir Türkiye’yi kabullenemiyorlar ve çeşitli kirli oyunlar sergiliyorlar. Bunun en son ve en çirkin olanlarından biri de 15 Temmuz Darbe Girişimi. Bu elem olay sırasında liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Sokağa çıkın’ çağrısıyla milletçe birlik olup sokaklara, meydanlara indik. Vatansever halkımız tankların önüne geçip, hainleri durdurdu ve bunları tüm dünya yakından takip etti. Bu duruşumuzu, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek yarınlara hazır olmalıyız. Karşılıklı hoşgörü, anlayış ve dayanışma öne çıkmalı; ülkemizin 2023 ve sonrası hedeflerine ulaşmalıyız....