24 / 04 / 2024

Ferah Residence

Ferah Residence

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirdiği Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor..

Ferah Residence'ta 24 ay 0 faizle!

Beyaz İnşaat imzası ile Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirilen Ferah Residence'ta 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirdiği Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor..

Ferah Residence'ta 24 ay 0 faizle!

Beyaz İnşaat imzası ile Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirilen Ferah Residence'ta 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları!

Toplam 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana gelen Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları 390 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'nde 23 katlı tek blok olarak inşa edilen Ferah Residence Evleri, 390 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi...

Ferah Residence Esenyurt fiyat listesi!

Toplam 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana gelen Ferah Residence projesi Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ferah Residence Esenyurt fiyat listesi 390 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü Ferah Residence'ta 390 bin TL'ye!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Ferah Residence 23 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 139 daire,18 ticari ünite ve 29 ofis mevcut.

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Royal Park Residence Teras Evler'de 1+1'ler 240 bin lira!

Kuryap İnşaat'ın Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kurtköy'de hayata geçirdiği Royal Park Residence Teras Evler lüks ve ferah bir yaşam sunuyor.

Bura Residence fiyat listesi! 149 bin TL'ye 2+1!

Yirikler İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği son projesi Bura Residence, ferah ve kullanışlı yaşam alanlarına sahip 5 farklı tipte daire seçeneği ile gerçek yaşamın kapılarını aralıyor

Story Residence'ta 221 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde yapılan Story Residence'ta kalan 8 konutun fiyatları 221 bin TL'den başlıyor

Tunel Residence Haliç manzaralı!

Ağırlıklı olarak yerli ve yabancı iş insanlarına yönelik hizmet veren beş yıldızlı Tunel Residence açıldı

Canan Residence'ta 289 bin TL'ye!

Ataşehir'de inşa edilen Canan Residence'ta konut fiyatları 289 bin TL'den başlıyor, 894 bin TL'ye yükseliyor

Bodrum The Port Residence'ta 96 bin Euro'ya! Son 4 konut!

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen The Port Residence'ta fiyatlar 96 bin Euro'dan başlıyor...

Ferah Residence Haberi

Ferah Residence

Beyaz İnşaat imzası ile Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirilen Ferah Residence; 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana geliyor.

Lüks bir yaşama ev sahipliği yapmak için kuruluan Ferah Residence'ta 1+0'dan 3+1'e daire seçenekleri sunuluyor.

18 mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan bir alışveriş caddesine sahip Ferah Residence'ta Kapalı yüzme havuzu, fitness, türk hamamı, buhar odası ve sauna ayrıcalıklarının bulunuyor.

Yüzde 25 peşinata, 24 ay yüzde 0 faizle şirket bünyesinde vadelendirme fırsatı sunulan Ferah Residence'ta nakit ödeme seçeneğine yüzde 15’e varan indirimler uygulanıyor. Huzurlu, konforlu, mutlu bir yaşam için yeni sahiplerini bekliyor.

Ayrıcalıklı lokasyon

Metrobüs, otobüs durakları ve e-5 sadece 100 metre uzaklıkta yer alan  Ferah Residence  aynı zamanda Marmarapark Avm, Migros, Bauhause ve Real Market gibi alışveriş merkezlerinin...