19 / 04 / 2024

Ferdi Erdoğan kimdir

Ferdi Erdoğan kimdir

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Çin trenle Avrupa’ya mal taşırken, bu trenin vagonlarında biz de yer alacak mıyız? Yoksa dönüş vagonlarına ürün yüklemeye mi çalışacağız?" dedi...

İnşaat sektörü değer zincirine odaklandı!

İnşaat alanında, Yeni Teknolojiler ve Sıfır Atık hedefi yeni dönüşümlerin kapısını açtı. İş ve ekonomi dünyasından önemli isimlerin katıldığı sektörün farklı kesimlerinden 500’ün üzerinde katılımcı bir araya geldi...

Türkiye’de 6.7 milyon riskli konut yenilenecek!

Türkiye’de Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’na göre yılda 50 bin konutun güçlendirilmesi planlanıyor. İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, 100 metrekare bir evi depreme karşı güçlendirmenin maliyetinin 100 bin lira olduğunu açıkladı.

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Türkiye İMSAD’dan dünya çevre günü açıklaması!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, İnşaat sektörünün, enerji verimliliği, su tasarrufu ve yeşil bina kavramlarıyla sürdürülebilir kalkınmanın önemli bir halkası haline geldiğini açıkladı.

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Emlak Bankası inşaat malzemesi sanayisini güçlendirecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, faaliyete geçen Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın inşaat malzemesi sektörünün planlı gelişimi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için önemli bir adım olduğunu söyledi.

İnşaat malzemecileri dış pazarla büyüyor!

İnşaat malzemeleri sanayi, iç pazardaki daralmanın etkisiyle ihracata yöneldi. Sektör, çimentodan seramiğe kadar farklı ürünlerin ihracatını yapıyor. 2018'de 21,5 milyar dolar olan inşaat malzemeleri ihracatının bu yıl 24 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor.

İnşaat sektöründe denetim eksiklikleri var!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan yaptığı açıklamada,"İnşaatta denetim konusunda ciddi eksikler var. Sadece teşvikle işler düzelmez. Yanlış yapanın cezalandırılması lazım." şeklinde konuştu.

İnşaat malzemeleri ihracatında 30 milyar dolara ulaşabiliriz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "2018'in 10 ayında inşaat malzemeleri ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21 artarak 17 milyar dolara ulaştı. Yıl sonunda 20,5 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç etmiş olacağız" dedi...

Binalarda dijitalleşme ve yenileme dalgası!

İnşaat sanayisi binaların yenilenmesine odaklandı. Sektör hem dijitalleşme dalgasını yakalamayı hem de 30’dan fazla sektörde imalat yapan KOBİ’leri canlı tutmayı hedefliyor. 

Konutlarda su tüketim stratejileri geliştirilmeli!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, kaynakların verimli kullanımının önemine dikkat çekti.

Akıllı binalar yangına çökmeden dayanabilir!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, Yangından Korunma Haftası’ dolayısıyla açıklama yaptı. Açıklamada, yeni inşa edilen ve yenilenen yapılarla ilgili sektöre uyarılarda bulunuldu. 

Konutlarımızı dayanıksız tüketim malı olmaktan çıkarmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan "Depreme dayanıklı uzun ömürlü yapılar inşa edilmesi için kullanılan malzemeden uygulama sürecine kadar her aşamada kalite büyük önem taşıyor" dedi..

İnşaat malzemecileri tahsilatta zorlanıyor!

İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, sektörde tahsilat sorunu yaşandığını ve vadelerin 90 günden 180 güne çıktığını ifade etti. Erdoğan, bu nedenle bazı firmaların tamamen yurt dışına yöneldiğini bildirdi...

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ferdi Erdoğan: Kentsel dönüşüm asıl şimdi başlıyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan,yaptığı açıklamada, “Deprem kuşağında bulunan ülkemizde 2012 yılında çıkarılan yasayla hayata geçen kentsel dönüşüm, yeni yasal düzenlemelerle birlikte asıl 2019 yılı itibarıyla başlıyor” dedi.

Ferdi Erdoğan: İnşaatlarda yerli ürün kullanılmalı!

Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İnşaatlarda özellikle Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanılması gerektiğini söyledi.

Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçları değerlendirmesi!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, "Yönetim sistemimizin ülkemizin refahının artırılmasına ve huzur ortamının sağlanmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi...

Ferdi Erdoğan: 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin en güçlü sanayi kollarından biri olarak, 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız” diye konuştu.

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

Ferdi Erdoğan: Günümüz inşaatları 100 yıl için yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan  ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, Günümüz inşaatları en az 100 yıl için yapılmalı, kent mimarisi de bu yaklaşımla şekillenmeli ve sık sık değişikliğe gidilmemeli” dedi. 

Ferdi Erdoğan: Binasal değil, bölgesel dönüşümü destekliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, Dünya Konut Günü'ne özel yaptığı açıklamada güvenli ve çevreci kentleşmenin önemine dikkat çekti..

Ferdi Erdoğan kimdir Haberi

Ferdi Erdoğan kimdir

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale getirdiği 2019 yılının Aralık ayı ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, 19 Aralık Perşembe günü İstanbul Sanayi Odası-Odakule’de gerçekleştirildi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, açılış konuşmasını yaptığı ‘Gündem Buluşmaları’nda, Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel, ekonomi ve sektöre yönelik değerlendirmelerini aktardı. ‘Fırtınalı Havada Yeni Yollar’ başlıklı toplantının konuk konuşmacıları ise Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Altay Atlı ile Türk Eximbank Genel Müdür Yardımcısı Enis Gültekin oldu.

2020’de ihracat hedefimiz 24-25 milyar dolar

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat malzemesi sanayicileri ile iş dünyasından isimlerin büyük ilgi gösterdiği Gündem Buluşmaları'nda, sektördeki son gelişmeleri aktardı. Erdoğan, şunları söyledi; "Ülkemizin inşaat malzemelerinin kalite açısından dünya çapında bilinir ve güvenilir bir konumda olması, bizi küresel...