20 / 04 / 2024

Ferdi Erdoğan

Ferdi Erdoğan

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı, Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Bina yenilemede Avrupa'nın gerisindeyiz!

Türkiye İMSAD Başkanı Erdoğan, "Ülkemizde binaları yıkıp yeniden yapmaktan binalarda güçlendirme-yenileme çalışmaları ihmal edildi, Avrupa’nın binaları yıkmadan yenileme kararlılığının çok gerisindeyiz" dedi...

İnşaat tedarikçisi kur farkını istiyor!

İnşaat malzemesini aylar öncesinden parasını verip satın alan bazı müteahhitler son günlerde tedarikçilerle sorun yaşıyor.

100 yıl dayanacak güvenli binalar yapmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, 100 yıl dayanacak binaların yapılması gerektiğini ifade etti. 

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

Güvenli yapılar inşa ederek depremi risk olmaktan çıkarmalıyız!

İnşaat malzemeleri sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD, Türkiye’de 20-30 yıl sonra tekrar dönüştürülecek yapılar değil, en az 100 yıl kullanılmak üzere güvenli yapılar inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Müteahhitler daire satışlarını çalışanlarına yapıyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Gündem Buluşmaları toplantısında sektöre ilişkin değerlendirmeler yaptı...

Konut satışlarında artış var!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Konut satışlarına baktığımızda, 2017 yılı ilk çeyrekte, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre 7,4 oranında bir artış görüyoruz." dedi.

Güvenli yapılarla depremi risk olmaktan çıkaralım!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan yaptığı açıklamada depremle ilgili hala alınamamış dersler olduğunu belirterek, denetim eksikliği ve yapı yasası yetersizliğinin altını çizdi.

Kıştan değil yalıtımsız binalardan korkun!

Kış mevsiminde konut ve işyerlerindeki enerji tüketimini önemli ölçüde azaltmanın yolunun ısı yalıtımından geçtiğini belirten İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan 'Kıştan değil yalıtımsız binalardan korkun' dedi.

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6,5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar lira tasarruf elde edileceğini, 51 bin kişiye de yeni istihdam sağlanacağını belirtti.

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak!

Isı yalıtımıyla 46 milyar lira tasarruf sağlanacak. İZODER Başkanı Erdoğan "Bu planın uygulanmaya başlanmasıyla önemli adımların atılacağı yalıtım sektöründe hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Ferdi Erdoğan: Binaların koruyucu zırhı su yalıtımı!

İZODER’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, 17 Ağustos 1999 Depremi’nin üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen Türkiye’nin hala depreme hazırlıklı olmadığını belirtti. Erdoğan 'Binaların koruyucu zırhı su yalıtımı' dedi.

Ferdi Erdoğan: Yalıtım yapılmazsa 30 yılda bir kentsel dönüşüm olur!

İZODER Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı Zirvesi’nde, kentsel dönüşümün gündemde olduğu bugünlerde yeni yapılacak binaların daha dayanıklı ve ömrünün daha uzun olması için binalarda su yalıtımının mutlaka olması gerektiği belirtildi...

İZODER 15 Ağustos'ta basın toplantı düzenleyecek!

İZODER Türkiye için su yalıtımına dikkat çekmek ve hız kazanan “Kentsel Dönüşüm” çalışmaları kapsamında yalıtım bilincini yaygınlaştırmak amacıyla 15 Ağustos 2013 tarihinde basın toplantı düzenleyecek...

Ferdi Erdoğan: 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, "Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi" dedi...

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Ferdi Erdoğan: Kentsel dönüşüm asıl şimdi başlıyor!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan,yaptığı açıklamada, “Deprem kuşağında bulunan ülkemizde 2012 yılında çıkarılan yasayla hayata geçen kentsel dönüşüm, yeni yasal düzenlemelerle birlikte asıl 2019 yılı itibarıyla başlıyor” dedi.

Ferdi Erdoğan: İnşaatlarda yerli ürün kullanılmalı!

Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İnşaatlarda özellikle Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanılması gerektiğini söyledi.

Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçları değerlendirmesi!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, "Yönetim sistemimizin ülkemizin refahının artırılmasına ve huzur ortamının sağlanmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi...

Ferdi Erdoğan: 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin en güçlü sanayi kollarından biri olarak, 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız” diye konuştu.

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

Ferdi Erdoğan: Günümüz inşaatları 100 yıl için yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan  ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, Günümüz inşaatları en az 100 yıl için yapılmalı, kent mimarisi de bu yaklaşımla şekillenmeli ve sık sık değişikliğe gidilmemeli” dedi. 

Ferdi Erdoğan: Binasal değil, bölgesel dönüşümü destekliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, Dünya Konut Günü'ne özel yaptığı açıklamada güvenli ve çevreci kentleşmenin önemine dikkat çekti..

Ferdi Erdoğan: Zor günlerden güçlenerek çıktık!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ülke olarak, çok kısa zamanda, halkımızın demokrasiye inancıyla, zor günlerden birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek çıkmayı başardık" dedi.

Ferdi Erdoğan kimdir?

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Ferdi Erdoğan kimdir? Ferdi Erdoğan bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

Ferdi Erdoğan Haberi

Ferdi Erdoğan

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, ‘Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar’ başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan’ın açılış konuşması ile başlayacak toplantıda, dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler ile inşaat ve inşaat malzemesi sektörüne ilişkin güncel ekonomik veriler masaya yatırılacak.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünü yapacağı ‘Gündem Buluşmaları’nda, Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanları Prof. Dr. Kerem Alkin ile Dr. Can Fuat Gürlesel, ekonomi ve sektöre ilişkin değerlendirmelerini aktaracak.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar başlıklı toplantı 20 Aralık 2018 Perşembe günü...