25 / 04 / 2024

feres yapı Greenox Residence

feres yapı Greenox Residence

Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane’de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Greenox Urban Residence ödeme koşulları!

Greenox Urban Residence ödeme koşullarına göre yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Greenox Urban Residence'ta teslimler Kasım'da başlıyor...

Greenox Urban Residence fiyat ve ödeme planı!

Greenox Urban Residence fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Greenox Urban Residence'ta teslimler bu yıl Kasım ayında yapılıyor...

Greenox projesinde 399 bin liraya!

Aycan-Feres İş Ortaklığı imzasını taşıyan Greenox projesinde fiyatlar 399 bin liradan başlıyor. Büyükdere Caddesi'ne 420 metre mesafede olan projede toplamda 170 daire yer alıyor.

Greenox’un ilk ağacı dikildi!

Aycan-Feres İş Ortaklığı imzası taşıyan yeşil bina projesi Greenox’un ilk ağacı dikildi. Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getiren Greenox, tamamladığında Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. dikey ormanı unvanına sahip olacak.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Feres İnşaat'tan Kağıthane'ye 1.100 konutluk yeni proje!

Feres İnşaat, Türkiye’nin ilk alan bazlı projesini yapmak için kolları sıvadı. 3 etaptan oluşacak projede toplam 1100 konut yer alması planlanıyor. Proje için 2017 yılının Ekim ayında lansman yapılması hedefleniyor.

Greenox Urban Residence: Kentsel dönüşümde yeşil yapılanma!

Management Plus tarafından düzenlenen 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, bugün Swiss Otel İstanbul’da gerçekleşti. Kongrenin platin sponsorları arasında Aycan&Feres İş Ortaklığı da yer aldı.

Greenox Resindence güncel fiyat!

Toplamda 170 adet daireden meydana gelen Greenox Resindence projesinde banka kredili ödemeler yapılabiliyor. İşte, Greenox Resindence güncel fiyat bilgisi...

Greenox Residence ev fiyatları!

Greenox Residence ev fiyatları 480 bin TL'den başlayarak değişiyor. Greenox Residence projesinde 0,38 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Greenox’ta 3 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence’ta satışı devam eden 1+1 ve 2+1 konutlar için taksitler 3 bin TL’den başlıyor.

Greenox Urban Residence’ta Babalar Günü kampanyası!

Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence’ta, Babalar Günü’ne özel mevcut yüzde 15 indirimin üzerine yüzde 5’lik bir indirim daha yapılıyor.

feres yapı Greenox Residence Haberi

feres yapı Greenox Residence

Aycan Grup Başkanı Ahmet Tüfekçibaşı, “Feres  ve Aycan markaları çatısı altında bireysel olarak bugüne kadar nitelikli projeler hayata geçirdik. Şimdi ise deyim yerindeyse güçlerimizi birleştirdik. Kâğıthane ve Çeliktepe’de birçok yapı inşa eden ve etmeye devam eden Aycan Gayrimenkul olarak özellikle kentsel dönüşüm projelerinde aktif bir rol üstleniyoruz.  2007 yılından bu yana bölgede gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle Kâğıthane bölgesini çok iyi tanıyoruz. Ada bazlı çalışmalar hayata geçiriyoruz. Feres Gayrimenkul de bugüne kadar butik yapılar inşa ederek yoluna devam eden bir firma. Yaklaşık iki sene önce kurulan Feres, birçok başarılı işe imza attı. Şimdi ise ortaklık olarak Çeliktepe bölgesinde benzersiz bir ikon projeyi hayata geçirmek için bir araya geldik” dedi. Tüfekçibaşı, “Greenox Residence adını verdiğimiz proje, sahip olduğu özellikler ve...