19 / 04 / 2024

ferhat tüzemen

ferhat tüzemen

TOKİ tarafından 22 milyon liraya ihale edilen, Muğla'nın Oltaca İlçesinde inşaatı devam eden 100 yatak kapasiteli Ortaca Devlet Hastanesi, birçok branşta uzman doktor ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin süt üretimi 2022 yılından beri düşüyor!

Türkiye’de süt üretiminde 2022 yılı itibarıyla düşüş yaşandığını söyleyen EBSO Süt ve Süt Ürünleri Meslek Komitesi Üyesi Ferhat Uğuralp, üretimin düşmesindeki esas nedenin başta yem olmak üzere yüksek maliyetler olduğunu vurguladı. Uğuralp, üretimde verimlilik için planlamanın şart olduğunu söyledi.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aktaş ve Fuat Ferhat Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Tüzemenler Yapı'nın konkordato davasında yeni karar çıktı!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Keleş tarafından kuruldu.

Tüzemenler Yapı'nın tedbir kararı duruşması 17 Ekim'de!

1985 yılında Cumhur Tüzemen tarafından kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti. Şirketin tedbir kararının devamına ilişkin duruşması 17 Ekim 2019 günü gerçekleşecek.

Avrasya Dekorasyon ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Dekorasyon ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Tüysüz tarafından kuruldu.

Cemak Grup Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Cemak Grup Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kabakçı tarafından kuruldu. 

Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti!

Tüzemenler Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tüzemen tarafından 1985 yılında kurulan Tüzemenler Yapı Grubu iflas etti...

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

ferhat tüzemen Haberi

ferhat tüzemen


Muğla'nın Oltaca İlçesinde inşaatı devam eden 100 yatak kapasiteli Ortaca Devlet Hastanesi, birçok branşta uzman doktor ile hizmet vermeye hazırlanıyor. 

TOKİ tarafından yaklaşık 22 milyon lira ya ihale edilen ve Ocak ayında başlanan yeni hastane binasının inşaatı hızla devam ediyor. Şantiye Şefi Ferhat Tüzemen. 

Bodrum katının direkleri dikildi. Şimdi bilinci katın direklerini yapıyoruz. Kasım aymda örnek hasta odasını tamamlayacağız" diye konuştu.


Hürriyet...