25 / 04 / 2024

Feridun Bilgin

Feridun Bilgin

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu'ya ve Avrupa'ya erişim sağlayacak Çanakkale Köprüsünün ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek.

Feridun Bilgin: Körfez Köprüsü'nü mart ayında trafiğe açacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri'ye hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaretinde özellikle hızlı trenle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Zigana'yı Bakan'a giden bir mektup durdurdu!

İhalesi iptal edilen Zigana Tüneli ile ilgili kararda, Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin’e gönderilen bir şikâyet mektubunun da etkili olduğu ortaya çıktı. İşte kararın arka planı...

Ulusal Deniz Emniyeti Acil Müdahale Merkezleri geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi (UDEM) kurulmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Tekirdağ'da yapımına başlanan merkezin 2017 yılında hizmete sunulması planlanıyor.

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na 46 dakikada varılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı tamamlandığında Kadıköy`den Sabiha Gökçen Havalimanı`na 46 dakikada varılabileceğini belirtti.

Kaynarca ve Sabiha Gökçen arası metro hattı çalışmaları başladı!

İstanbul’da ulaşımı rahatlatacak projelerden biri olan Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığı bildirildi.

Gaziantep'in ulaşım projeleri değerlendirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti.

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi'nin dış finansman ihtiyacı karşılandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 5 milyar dolarlık kredi sözleşmesiyle İstanbul-İzmir Otoyol Projesi’nin tüm dış finansman ihtiyacının karşılandığını belirtti.

Feridun Bilgin: 6 yeni havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti.

Ankara-İstanbul Lojistik Köprülü Kavşağı'nın açılış töreni gerçekleşti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, ülkenin gelişmiş ve entegre bir ulaşım ağına kavuşması için atılacak adımların tespit edildiğini belirterek, "2023 hedeflerine ulaşması için emin adımlarla yürümekteyiz" dedi.

Fırat Nehri ve Keban Baraj Gölü'nde ulaşım konforla sağlanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Fırat Nehri ve Keban Baraj Gölü’nde ulaşımın konforlu ve güvenle sağlanması için bazı illere 8 feribot hibe ettiklerini söyledi.

80 YHT için yüzde 53 yerlilik şartı aranacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet yüksek hızlı tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını söyledi.

Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "EYT" ile ilgili, "1999 öncesi işe girmiş olanların yaş sorunu yüzünden emeklilikte karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Bu tek tip bir düzenleme." ifadelerini kullandı.

EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin'den açıklama az önce geldi! İşte EYT'de son durum!

EYT'de son durum en merak edilen konulardan birisi olurken, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Vedat Bilgin'den konuyla ilgili son dakika açıklaması  geldi. Hemen bakın! İşte 2022 EYT son dakika gelişmeleri...

EYT ve asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin tarih verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, neredeyse tüm Türkiye’yi ilgilendiren asgari ücret, EYT ve kadroya girecek işçiler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret itirafı! Asgari ücrete zam müjdesi!  İşte 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Asgari ücretli vatandaşlar, asgari ücretten gelecek iyi haberleri beklerken, Bakan Bilgin'den itiraf geldi. Bakan Bilgin zam müjdesini verdi! Peki, bu Ocak 2023'te asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar...

Asgari ücrette zam erken geldi! Bakan Bilgin o tarihi açıkladı !

Bakan Bilgin: “(Asgari ücret hakkında) Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranın zam yaptık. Temmuzda da bir tane daha yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da zam yapacağız. Biz, çalışanlarımızı, emekçilerimizi enflasyonun tahribatından kurtaracağız. İnsanlarımızı rahatlatmamız lazım” dedi

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

Müjdeli haberin yolda olduğunu söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (ETY) için tarih vererek umut dağıttı.

EYT’de son dakika açıklaması! Sözleşmeli personel kadroya girecek mi? Bakan Bilgin açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ve sözleşmeli personel konuları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Yüzbinlerce memur bu haberi bekliyor! İşte Bakan Bilgin'in önündeki teklif

Yüzbinlerce memurun yeni haklar elde etmek üzere beklediği teklif bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'e sunulacak. Memurlar için hayatı öneme sahip teklifte neler var? İşte memurlara yeni haklar kazandıracak teklifteki maddeler...

Bakan Bilgin'den son EYT açıklaması! Bir müjde daha geldi

Çalışma ve ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı en son açıklamada EYT'de sözleşme sorununun da önümüzdeki günlerde çözüleceğini söyledi. Bakan Bilgin enflasyon, 3600, EYT konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Bilgin’den son dakika EYT açıklaması! EYT sorunu ne zaman çözülecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye’nin önemli sorunlarından biri olan EYT ve sözleşmeli personel konuları üzerine konuştu. İşte detaylar…

EYT geri plana atıldı! Bakan Bilgin açıkladı! EYT ile ilgili flaş son dakika açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme ile ilgili, "Bir iki konu daha mevcut, EYT onun ardından. Çünkü onun teknik çalışması biraz daha süre alacak. EYT, aralık gibi gündeme gelir" ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! Masamızda sadece bir tane EYT formülü var...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika EYT açıklaması geldi. Bakan bilgin masamızda sadece bir tane EYT formülü var diyerek açıklama yaptı. İşte detaylar...

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Milyonlarca insanın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Bilgin EYT ile ilgili tek bir formül üzerinde durulduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Feridun Bilgin Haberi

Feridun Bilgin

Bu köprünün stratejik açıdan da büyük önem taşıdığını vurgulayan Bilgin, 'Anadolu'nun Trakya'ya ve Avrupa'ya erişiminde İstanbul dışında bir alternatifle bağlamış olacağız'


Bilgin, Bütün giriş noktamız İstanbul ve burada yapılan yatırımlar ne olursa olsun, alternatifini oluşturmak zorundayız. Dolayısıyla İç Anadolu'nun, Güneydoğu Anadolu'nun, Akdeniz'in, İstanbul hariç Trakya ve Avrupa ile bağlantısını sağlamış olacağız hem demiryolu ile hem de karayolu ile. Karayolu ile ilgili kısımda projeler ve 2016 yılının ilk yarısında inşallah ÇED tamamlandığında, bir de YPK'ya müracaat ettik, incelemeler devam ediyor.


Feridun Bilgin, Çanakkale Köprüsü'nün toplam uzunluğunun 3 bin 869 metre olacağını söyledi.



Yeni...