26 / 04 / 2024

feriye sarayı açıldı mı

feriye sarayı açıldı mı

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Gazze Adalet Sarayı açıldı!

İsrail'in işgali altında bulunan Gazze Şeridi'nde Katar'ın finansmanıyla inşa edilen Adalet Sarayı hizmete açıldı. 

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Saray Palas Tekstil Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haznedar Şubesi açıldı!

Saray Palas Tekstil Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haznedar Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermayesi ise 100 bin TL.

Aydın Emlak Sarayı hizmete açıldı!

Nazilli'de yeni emlak ofisi ''Emlak Sarayı'' düzenlenen törenle açıldı. Emlak Sarayı'nın açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katıldı.

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Beylerbeyi Sarayı Tüneli yeniden ulaşıma açıldı!

Üsküdar-Beylerbeyi hattındaki sahil trafiğini rahatlatması hedeflenen ve 1970'li yıllardan bu yana trafiğe kapalı olan Beylerbeyi Sarayı Tüneli yeniden ulaşıma açıldı.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Gürsoy Grup Feriye Sarayı'nı restore edecek!

3.5 yıl önce çıkan yangında enkaza dönen Galatasaray Üniversitesi yerleşkesindeki tarihi Feriye Sarayı binasının restorasyonu, Hasan Gürsoy’un yönetim kurulu başkanı olduğu ve adı şaibeli restorasyonlara karışan Gürsoy Grup’a verildi.

feriye sarayı açıldı mı Haberi

feriye sarayı açıldı mı

Feriye Sarayı’nın işletmesini 3 yıl önce devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, tadilat çalışmalarını ve Feriye Sarayı'nın nasıl değiştirildiğini Hürriyet Gazetesi'nden Elif Ergu'ya anlattı. 

İşte o röportajın ayrıntıları...

Osmanlı döneminde padişahların ve saray mensuplarının saraydan denize ulaşımı için kullanılan İstanbul’daki Feriye Sarayı’nın işletmesini 3 yıl önce devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye’nin konseptini değiştirdi. Özdemir, “Burası davetle gelinen bir yer olmaktan çıktı” dedi.

İstanbul Ortaköy’de Boğaz’ın en özel adreslerinden biri olan, Osmanlı döneminde padişahların ve saray mensuplarının denize ulaşım için kullandıkları Feriye Sarayı, bu yıl kabuk değiştirdi. 3 yıl önce Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, Feriye Sarayı’nın özel davet ve üst düzey etkinliklerin düzenlendiği konseptten çıkararak, sinema,...