26 / 04 / 2024

ferko signature fiyatlar

ferko signature fiyatlar

Ferko Signature'ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Ferko Signature büyük ilgi görüyor.

Ferko Signature projesinin ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı!

Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçirdiği Ferko Signature projesinin lansmanından sonraki ilk 4 ayda yüzde 53'ünü sattı. Proje, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ferko Signature güncel fiyatlar!

Ferko Signature projesi 30 katlı ve 6 katlı olmak üzere toplam 2 blok halinde İstanbul - Levent'te inşa ediliyor. İşte Ferko Signature güncel fiyatlar...

Ferko Signature adres!

Ferko Signature adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Metrekare birim fiyatının 8 bin 200 dolardan başladığı projede ofis alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.

Ferko Signature fiyatlar!

Ferko Signature projesinde kiralamalar ve satışlar yapılıyor. 30 ay sonra teslim edilecek projedeki ofislerin teslimleri 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. İşte Ferko Signature fiyatlar...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Ferko Line Kağıthane satış fiyatları!

Ferko Line Kağıthane projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 11 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları!

92 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Line Kağıthane'de satışlar sürüyor. İşte, Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları...

Ferko Line dükkan fiyatları!

Ferko Line dükkan fiyatları metrekare birim bazında 9 bin dolardan başlıyor. Ferko Line projesi 2018'in son çeyreğinde teslim edilecek...

Ferko Line proje fiyatları!

20 bin 436 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Ferko Line proje fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

ferko signature fiyatlar Haberi

ferko signature fiyatlar

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projelerle öne çıkan Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor. Ferko Signature'ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Kısa bir sürede projeye yoğun ilgi olduğunu belirten Ferko inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziranda lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi. 


Ferko Signature, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Ferko Signature; sosyal yaşamın kalbinde, şehrin gözde merkezlerinden Levent'te Büvükdere Caddesi'nin tam üstünde lüksün kapılarını aralamanın yanı sıra, merkezi konumuyla...