26 / 04 / 2024

Ferko Signature fiyatları

Ferko Signature fiyatları

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Levent Ferko Signature teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature projesinde teslimler ne zaman? İşte, Levent Ferko Signature teslim tarihi!

Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım!

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature ulaşım bilgileri kapsamında proje Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Levent 'te inşa edilen Ferko Signature projesi 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Levent Ferko Signature satılık teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması öngörülüyor.

Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Ofislerin 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği projede ofis fiyatları metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri!

Konum bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.

Levent Ferko Signature teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy' e 3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Levent Ferko Signature teslimleri ne zaman?

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te hayata geçirilen Ferko Signature ofis projesi 10 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko İnşaat Ferko Signature fiyatları ne kadar?

Ferko Signature Levent, 30 ay sonra teslim edilecek!

FERKO İnşaat'ın 350 milyon dolar yatırımla Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçireceği 30 katlı projesi Ferko Signature tamamlanması 30 ay sürecek. Projenin metrekare birim fiyatları 8 bin 200 dolardan başlıyor.

Ferko Signature'ın ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı!

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor. Projede satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu.

Ferko Signature'nin yüzde 53'ü 4 ayda satıldı!

Ferko İnşaat ' ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor. Projenin lansmanının üzerinden dört ay geçmesine rağmen yüzde 53 ' ü satıldı...

Ferko Signature projesinin metrekare fiyatı 7 bin 500 dolar!

6 ve 30 katlı olmak üzere iki ofis bloğu şeklinde tasarlanan Ferko Signature projesinin 30 ay sonra teslimlerinin yapılması hedefleniyor. Ferko Signature projesinin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor.

Ferko Signature projesinde 7 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla!

30 katlı ve 6 katlı iki ofis bloğu olarak yükselen Ferko Signature projesinin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin teslimlerinin 30 ay sonra yapılması hedefleniyor.

Ferko Signature projesinde metrekare satış fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Ferko Signature’ da metrekare satış fiyatlarının 7.500 - 11.000 Dolar aralığında değiştiği açıklandı. Projenin en geç 30 ayda tamamlanması hedefleniyor. Ferko Signature 2 blok olarak İstanbul Avrupa yakası Levent'te yükseliyor...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Ferko Line Kağıthane satış fiyatları!

Ferko Line Kağıthane projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 11 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları!

92 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Line Kağıthane'de satışlar sürüyor. İşte, Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları...

Ferko Line dükkan fiyatları!

Ferko Line dükkan fiyatları metrekare birim bazında 9 bin dolardan başlıyor. Ferko Line projesi 2018'in son çeyreğinde teslim edilecek...

Ferko Line proje fiyatları!

20 bin 436 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Ferko Line proje fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ferko Signature fiyatları Haberi

Ferko Signature fiyatları

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor. İş ve sosyal yaşamın kalbi Levent’te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70’i tükendi


Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature, yatırımcılardan büyük talep görüyor. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan, tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına farklı bir yorum getiren projede, satışlar yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bugün itibariyle, 2016 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen Ferko Signature’ın yüzde 70’i satıldı.


İstanbul’un en değerli arazisi üzerinde yükseliyor

İstanbul’un en değerli arazisi üzerinde yükselen ve merkezi konumu ile ön plana çıkan Ferko Signature,...