19 / 04 / 2024

ferko signature iletişim

ferko signature iletişim

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature hızla yükseliyor!

Ferko tarafından Levent Büyükdere Caddesi’nde yapımına başlanan Ferko Signature hızla yükselmeye devam ediyor. Ferko, satışların yüzde 70’inin tamamlandığı Ferko Signature’ı yılsonunda tamamlamayı hedefliyor.

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri kapsamında Taksim 'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon!

2 blok şeklinde inşa edilen projede ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi telefon!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature satış ofisi telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık!

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yer alıyor. Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ferko Signature Ofisleri adres!

2 blok halinde inşa edilen projede teslimler teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ferko Signature Ofisleri adres bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla inşa edilen Levent Ferko Signature satılık ofis ve kiralık ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 30 katlı blokta satışlar, 6 katlı blokta ise kiralamalar gerçekleşiyor.

Ferko Signature'de metrekaresi 8 bin 200 dolara ofis!

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature büyük ilgi görüyor...

Ferko Signature projesinin ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı!

Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçirdiği Ferko Signature projesinin lansmanından sonraki ilk 4 ayda yüzde 53'ünü sattı. Proje, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ferko Signature Levent, 30 ay sonra teslim edilecek!

FERKO İnşaat'ın 350 milyon dolar yatırımla Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçireceği 30 katlı projesi Ferko Signature tamamlanması 30 ay sürecek. Projenin metrekare birim fiyatları 8 bin 200 dolardan başlıyor.

Ferko Signature iletişim bilgileri!

Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 268 11 44 olarak belirlendi. Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor...

Ferko Signature iletişim!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen Ferko Signature iletişim bilgileri...

Ferko Signature'da metrekaresi 8 bin 200 dolardan başlıyor!

İstanbul Levent'te Ferko İnşaat imzasıyla yükselen Signature 2 ofis bloğu olarak yükseliyor. Metrekare fiyatları 8 bin 200 dolardan başlıyor. Proje 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek.

Kağıthane Ferko Line iletişim!

Kağıthane Ferko Line iletişim için 0212 327 17 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 20 bin 436 metrekare arsa üzerinde yükselecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Levent iletişim bilgileri!

2 blok hainde yükselen Ferko Signature projesi Taksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yer alıyor. Ferko Signature Levent iletişim bilgileri haberimizin içinde bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim için 0212 268 11 44 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim!

Ferko İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen Ferko Signature'de bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0212 268 11 44.

Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te yükselen projedeki bloklar 30 ve 6 kat şeklinde yükseliyor. Ferko İnşaat Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Göktürk Gökvadi iletişim!

Ferko Göktürk Gökvadi iletişim bilgileri kapsamında telefon numaraları 0212 268 11 44 ve 0212 352 31 00 olarak belirlendi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk’te yer alıyor.

Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim!

Ferko Signature projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Levent Ferko Signature satış ofisi!

Levent Ferko Signature satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde mevcut. 30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde yükselen proje 127 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.

Ferko Signature iletişim bilgileri!

Ferko Signature iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 268 11 44 olarak belirlendi. Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor...

Ferko Signature iletişim!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen Ferko Signature iletişim bilgileri...

ferko signature iletişim Haberi

ferko signature iletişim

Otel konforunda ve sıcaklığında bir ofis merkezi tasarlama fikrinden doğan Ferko Signature, ofis işletme modelinde dünyada bir ilk olan Assembly ve sanatla iç içe olan kurgusu ile bölgede yaratacağı etkileşimle Levent’in yeni simgesi olmayı başardı. 

Ferko’nun Levent’te hayata geçirdiği projesi Ferko Signature tamamlandı ve iş dünyasına kapılarını açtı. 2015 yılında yapımına başlanan proje, metro ve tüm toplu taşımaya yüksek erişimli, son teknoloji ile donatılmış ofis katları, sanatla bütünleşen ortak alanları ve çalışanlara özel VIP hizmetleriyle bir iş merkezinden fazlasını vadediyor. İş dünyasının önde gelen şirketlerinin yeni adresi olan Ferko Signature, toplam 50 bin metrekare kiralanabilir brüt alana sahip ve 30 kattan meydana geliyor.

Ferko Art’ın katkılarıyla ayrıcalıklı bir ofis deneyimi sunduğunu söyleyen Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Günümüzde ofislerin,...