16 / 04 / 2024

Ferrokorom avm yapılacak mı

Ferrokorom avm yapılacak mı

Ferrokorom Fabrikası sınırları içerisinde bulunan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait 17 bin 390 metrekarelik alan ile ilgili konut dışı kentsel alan olarak değiştirilmesi yönündeki karar Kepez Belediye Meclisi'nden geçti.

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Hastane arazilerine AVM mi yapılacak?

Sağlıkta Dönüşüm Programı tam gaz ilerliyor. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bazı hastanelerin olduğu arazilerin satılıp otel ya da AVM yapılacağı iddialarını yalanlayarak, "Hiçbir arazinin satıldığı yok" dedi

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Antalya Otogarı'nın yerine AVM mi yapılacak?

Döşemealtı'na taşınması planlanan otogarın mevcut yerine AVM yapılması gündemde. Türel, "Burayı ticari arsa olarak satmayı düşünüyoruz" dedi. Öngörülen ticari alanın 163 bin metrekarelik bir yoğunluk getirdiğini söyleyen CHP, plan tadilatına ret verdi

Gümüşhane'de 29 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesi'ne ait, Gümüşhane İli, Merkez İlçesi'nde bulunan 5 arsa üzerinde Alış Veriş Merkezi yapılması için satışa çıkartıldı. İhalesi 26 Ağustos Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 29 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Durugöl'e yapılacak AVM'nin ihalesi yarın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’ya yapılacak Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezinin yarın ihaleye çıkacağını söyledi.

Sinop'a 10 milyon dolarlık yatırımla AVM yapılacak!

Sinop Örsan Tekstil'im nışımdığu 0 bin dönümlük alana Sinop'un ilk AVM'si yapılacak. 10 milyon dolarlık yatırımla yapılacak AVM'nin içinde 103 mağazanın bulunacağı belirtiliyor.

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisinin özel bir firmaya satılıp AVM yapılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Ferrokorom avm yapılacak mı Haberi

Ferrokorom avm yapılacak mı

30 gündem maddesiyle Ağustos ayı olağan oturumunu gerçekleştiren Kepez Belediye Meclisi, belediyede görev yapan memurlarla toplu iş sözleşmesini imzalanması yetkisini belediye başkanına verdi. Meclis ayrıca Yeşilırmak Caddesi'nde bulunan Nayla Atay Parkı'nın Antalya Semt Pazarcılar Odasına tahsis işlemini yapması yönünde yetkiyi 3 yıllığına bedelsiz olarak belediye encümenine verdi. Kepez Belediye Meclisi. Varsak Esentepe Mahallesinde yapımı tamamlanan iki parka ile Akdeniz Sanayi Sitesine yeni açılan 4 şeritlik yola isim verdi. Yeni açılan caddeye Türkiye Cumhuriyeti üçüncü Diyanet İşleri Bakanı ve Aksekili olan Ahmet Hamdi Akseki ismi verildi. Muhtarlardan oluşan Çiftçi Malları Koruma Meclisi'ne Hüseyin Onuk. Ahmet Batu, Yıldıray Bakay, Nazif Kula ve Ahmet Ali Bozdağ seçildi. 


Tapu sorunu çözümüne devam Her meclis oturumunda Kepez'de tapu sorunu çözen Kepez Belediye Meclisi Sütçülerde ve...