24 / 04 / 2024

feryal gülman yalısını hangi diziye kiraladı

feryal gülman yalısını hangi diziye kiraladı

Feryal Gülman, Bebek’teki milyon dolarlık yalısını “Kara Para Yalan Aşk” dizisine kiraladı. Feryal Gülman’ın bu çekimler devam ettiği sürece yapım şirketinden günlük 10 bin lira alacağı öğrenildi.

Feryal Gülman, Bebek’teki yalısını günlüğü 10 bin liraya bir diziye kiraladı!

Feryal Gülman, Bebek’teki milyon dolarlık yalısını “Kara Para Yalan Aşk” dizisine kiraladı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı “Kara Para Yalan Aşk” dizisinin çekimleri, Feryal Gülman’ın yalısında başladı...

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Audi Q5 fiyatlarına Mayıs güncellemesi! Birinci sınıf bir SUV! 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi Q5, günlük yaşam için birinci sınıf bir SUV oluşuyla sürücüleri cezbederken; şık tasarımı, üstün teknolojik özellikleri ve sağladığı konforla dikkat çekiyor. Peki Audi Q5 fiyatları kaç lira oldu? Audi Q5 Mayıs 2022 fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

Tadilat gürültüsü şikayet edilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında tadilat gürültüsünü kaleme aldı. 

feryal gülman yalısını hangi diziye kiraladı Haberi

feryal gülman yalısını hangi diziye kiraladı

Feryal Gülman, Bebek’teki milyon dolarlık yalısını “Kara Para Yalan Aşk” dizisine kiraladı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı “Kara Para Yalan Aşk” dizisinin çekimleri, Feryal Gülman’ın Bebek’teki milyon dolarlık yalısında başladı.


Gülman’ın bu çekimler devam ettiği sürece yapım şirketinden günlük 10 bin lira alacağı öğrenildi. Büyüküstün’ün yaşadığı yer olarak ekrana gelecek yalıda bulunan tarihi eser ve antikalar için de olağanüstü güvenlik önlemleri alınmış durumda. Feryal Gülman’ın olası kazalara karşı, değerli eşyaları korumak için ekibin başında beklediği...