19 / 04 / 2024

Fethi Sekin baskil külliye

Fethi Sekin baskil külliye

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Fethi Açıkel: 11 yılda İstanbul'daki 800 bin riskli binadan sadece 84 bini dönüştü!

Büyük depremin beklendiği İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları Meclis gündeminde konuşuldu. CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, riskli bina sayısı ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Fethi Gürer'den emekliye kira yardımı önerisi: Büyük kentlerde ev kirası emekli maaşından fazla! 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis'te emekli vatandaşların kiralarını ödeyemediklerinin altını çizdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fenerbahçe'nin yönetim kurulunda yer alan ve 2011 Fenerbahçe'nin avukatlığını üstlenen Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç yaşında? Fethi Pekin kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Ömer Fethi Gürer'den ev kiraları için önlem tavsiyesi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı ve  konut, dükkan, işyeri ve tarla kiralarındaki yükseliş ve bu sebeple oluşan mağduriyetin altını çizdi.

Fethi Açıkel'den fahiş kira ücretlerine tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, şu anda Türkiye'nin gündeminde yer alan artan kira ücretleri ve yurt sorununa yönelik açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Ömer Fethi Gürer'den riskli yapı açıklaması!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, depremle ilgili olarak, "Ciddi adımların atılması gerekiyor. Taramadan geçmemiş tüm konutların istisnasız devlet tarafından incelenmesi gerekmekte" dedi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ömer Fethi Gürer: Yabancılar Anadolu’daki verimli toprakları alıyor!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de verimli tarım arazilerinin yurt dışından gelen yabancı firmalarca alınmakta olduğunu vurguladı. Gürer, "Çiftçiler kendi topraklarında amele olmaya zorlanıyor" diye konuştu.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi deprem izolatörleriyle güvende!

Yatay kuvvetlerin etkisiyle hareket edebilen izolatörler, deprem anında yatay salınımlar yaparak deprem şiddetini azaltıyor ve yapıda oluşabilecek hasarları minimize ediyor

Fethi Sekin baskil külliye Haberi

Fethi Sekin baskil külliye

Ahmet Kabadayı ismini kamuoyu, usta sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'a hakaret iddiası ile suç duyurusu yapmasıyla öğrenmişti. Kabadayı ayrıca İzmir Adliyesi'ne yönelik PKK saldırısına kahramanca direnirken şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için memleketi Elazığ Baskil'de bir külliye inşa ettirmek için para toplamıştı. Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; 1 Ocak 2019'da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına start verilmişti. Ancak birkaç ay sonra külliye inşaatına ara verildi.

BAŞKAN KABUL ETMEDİ

Külliyeyi “Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu” ismiyle yaptıran Kabadayı ilçe esnafına aldırdığı yaklaşık binlerce TL'lik malzemenin parasını ödemedi. İnşaatın son hali yürekleri sızlatırken, Baskil esnafı iki yıldır alacaklarının ödenmesi için beklediklerini söylüyor. 

Külliyede 2 yıldır bir çivi bile çakılmadığını dile getiren CHP'li vekil Gürsel Erol, ”Bu külliyenin...