26 / 04 / 2024

Fethi Yaşar açıklamaları

Fethi Yaşar açıklamaları

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem! 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın

Yeni yıla girmeye çok az bir zaman kala Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yerli kripto borsalarından peş peşe açıklamalar!

Bitexen ve Paribu yönetimi son günlerde kripto para piyasalarındaki yaşanan yeni gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Fethi Yaşar açıklamaları Haberi

Fethi Yaşar açıklamaları

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Belediye Meclis üyesi Emre Aydın ve İMKON yönetim kurulu üyeleriyle Konfederasyon binasında bir araya geldi. İnşaat sektörünün en önemli sorunlarının dile getirildiği buluşmada Yenimahalle Belediyesi ve İMKON işbirliğinde Yenimahalle’de yapılacak çalışmaların da kapıları aralandı. 


10 gündür sokaktayım. Kapı kapı geziyorum diye konuşmasına başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Bu ortamda hem yerel, hem de genel yöneticilerin vatandaşımıza, esnafımıza, sanayicimize, üretenlere destek ve moral vermesi gerekiyor. Zaman, omuz omuza olma zamanıdır” dedi. 


Eline keser alan bina yapmamalı


Yaşar “İnşaat müteahhitleri kentlerin güzelleşmesinde, sağlıklı barınakların yapılmasında, şehrin geleceğe sağlıklı taşınmasında en önemli noktadır. Ancak eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir...