26 / 04 / 2024

Fethi Yaşar inşaat mühendisleri toplantı

Fethi Yaşar inşaat mühendisleri toplantı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

İnşaat sektörüne kur farkı müjdesi!

Kamu ihalelerinde Türk Lirası ile sözleşme yapan ve dövizdeki yükseliş sebebiyle sorun yaşayan inşaat şirketlerine kur artışı dikkate alınarak fiyat farkı ödemesi yapılacak.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Fethi Yaşar inşaat mühendisleri toplantı Haberi

Fethi Yaşar inşaat mühendisleri toplantı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Belediye Meclis üyesi Emre Aydın ve İMKON yönetim kurulu üyeleriyle Konfederasyon binasında bir araya geldi. İnşaat sektörünün en önemli sorunlarının dile getirildiği buluşmada Yenimahalle Belediyesi ve İMKON işbirliğinde Yenimahalle’de yapılacak çalışmaların da kapıları aralandı. 


10 gündür sokaktayım. Kapı kapı geziyorum diye konuşmasına başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Bu ortamda hem yerel, hem de genel yöneticilerin vatandaşımıza, esnafımıza, sanayicimize, üretenlere destek ve moral vermesi gerekiyor. Zaman, omuz omuza olma zamanıdır” dedi. 


Eline keser alan bina yapmamalı


Yaşar “İnşaat müteahhitleri kentlerin güzelleşmesinde, sağlıklı barınakların yapılmasında, şehrin geleceğe sağlıklı taşınmasında en önemli noktadır. Ancak eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir...