25 / 04 / 2024

Fethiye belediyesi işlemlere

Fethiye belediyesi işlemlere

Muğla Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara işlem yapıyor.

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

BDDK talimat verdi: Krediler amacına aykırı işlemlere konu edilmeyecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Türk Lirası cinsinden açılan kredilerin amacına aykırı işlemlere konu olmaması için bireysel veya kurumsal müşterilere gerekli kontrollerin yapılması talimatı verildiğini bildirdi.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Fethiye Belediyesi, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 261 ada 16 parselde yer alan iş yerini 10 yıl süre ile 36 milyon TL'ye kiraya veriyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Sivas Belediyesi işletmecilerden 6 ay kira almayacak!

Sivas Belediyesi, koronavirüs salgını sonucunda, işletmelerdeki gayrimenkullerin 6 ay kira almayacağını açıkladı.

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Merzifon Belediyesi'nden 26.6 milyon TL'ye satılık 34 iş yeri!

Merzifon Belediyesi, iş ve yaşam merkezindeki 34 iş yeri ihale ile satılıyor. İhale 23 Ekim'de yapılacak...

Fethiye belediyesi işlemlere Haberi

Fethiye belediyesi işlemlere

Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezalar caydırıcı olmayınca, mahallelerin girişlerine zabıta kontrol merkezleri kurdu. İnşaat malzemesi taşıyan tüm araçları durduran Zabıta ekipleri, inşaat ruhsatı göstermeyen araçları mahalleye almadı. Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde, SİT alanlarının bulunması ve imar planı olmadığı için inşaat yapılamıyor. 


237 KAÇAK YAPI 

Kayaköy'de Büyükşehir Yasası öncesi kaçak yapıların kontrolünün İl Özel İdaresi tarafından yapıldığı ve o dönemde belirlenen 237 kaçak inşaata hiçbir cezai işlem uygulanmadığı ortaya çıktı. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, Kayaköy'ün doğal güzelliğinin ve mimari yapısının bozulduğuna dikkat çekerek, "3 katlı, 5 katlı binalar yapılıyor. Ayıp olmasa 20 katlı bina yapacaklar. Kayaköyümüzü kurtarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"...