19 / 04 / 2024

fethiye belediyesi karagedik sosyal tesisleri nerede

fethiye belediyesi karagedik sosyal tesisleri nerede

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak...

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Fethiye Belediyesi, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 261 ada 16 parselde yer alan iş yerini 10 yıl süre ile 36 milyon TL'ye kiraya veriyor...

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İlber Ortaylı: Ev almayın zeytinlik alın!

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Likya etkinliklerin konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, ''Arkadaşlar ev almaktansa; 1 dönüm, 5 dönüm, 50 dönüm zeytinlik alın. Vatanı ancak bununla kurtarırsınız” dedi.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Fethiye Çenger Sosyal Tesisi Eylül'de açılacak!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fethiye Belediyesi, Çenger Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

Fethiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık yat çekek yeri!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

Fethiye Konferans Salonu'nun temeli 2018'de atılacak!

Fethiye Belediyesi bölgenin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonu için çalışmalara başladı, projenin temeli 2018'de atılacak.

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Fethiye Cahit Beğenç Sosyal Tesisi açıldı!

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Cahit Beğenç Sosyal Tesisi ve Kütüphanesi, sosyolog, gazeteci yazar Cahit Beğenç’in 22. ölüm yıl dönümünde hizmete açıldı.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

fethiye belediyesi karagedik sosyal tesisleri nerede Haberi

fethiye belediyesi karagedik sosyal tesisleri nerede


Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karagedik Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Modern görünüme sahip tesisler, düğün, nişan, toplantı, dua ve sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.


Muğla'nın Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan Karagedik Sosyal Tesisi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplamda 900 metrekarelik alanda yer alan tesiste, 14 metrekare konuk ve gelin bekleme odası, 30 metrekare muhtarlık ofisi, 20 metrekare bay, bayan ve engelli tuvaletleri ile 462 metrekare kapalı alan bulunuyor. 


Açılışta konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karagedik Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sosyal tesislerin sözünü daha önceden verdiklerini ve şu an bu sözü yerine getirdiklerini anlatan Saatcı, bölge için yeni sözler verdi. Seçilmesi halinde önümüzdeki dönemde Karagedik’e sağlık ocağı yapacaklarını hatırlatan Saatcı, "Biz buraya önce sağlık ocağı yapacaktık....