25 / 04 / 2024

fethiye çalışta tur tekneleri iskelesi

fethiye çalışta tur tekneleri iskelesi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan ve şehrin önemli turizm bölgelerinden olan Çalış'ın çehresi değiştiriliyor. Kuş cennetine kadar olan bölümdeki sazlıklar iş makineleri tarafından sökülürken, tur tekneleri için iskeleler inşa edildi...

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbin Doğal Taş Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başkara tarafından kuruldu.

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Doğal Taş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   50 bin TL sermaye bedeli ile ALİ KARATAŞ ve Burak Şevki Topcu tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

İMİB Doğal Taş Söyleşileri yarın başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından gerçekleşecek online söyleşi serisinde doğal taş kullanımının öne çıktığı yapılar gündeme gelirken, her sohbette Türk Doğal Taşı hakkında bilgiler konuşulacak.  

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

fethiye çalışta tur tekneleri iskelesi Haberi

fethiye çalışta tur tekneleri iskelesi


Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan ve şehrin önemli turizm bölgelerinden olan Çalış'ın çehresi değiştiriliyor. Kuş cennetine kadar olan bölümdeki sazlıklar iş makineleri tarafından sökülürken, tur tekneleri için iskeleler inşa edildi.


Fethiye Körfezi’nde kirliliğin önüne geçilmesi için 2011 yılında Devlet Su İşleri tarafından Murt Deresi Islah Projesi hazırlandı. 12 milyon 703 bin 450 TL bedelle Adil Gülseren firmasına ihale edilen projeye 2012 yılı sonunda başlandı. 18 kilometre uzunluğundaki dere, başlangıçta 30, diğer bölümlerde 25 metre genişliğinde beton duvarlar içine alındı. Dere aracılığıyla taşınan çamurun körfeze ulaşmaması için çökertme havuzları inşa edildi. Ayrıca ulaşımın kolay sağlanması için dere üzerine 10 ayrı köprünün yapımına başlandı. Proje kapsamında Fethiye'nin turizm bölgesi Çalış'ta da ıslah çalışmaları yapılıyor. Islah çalışmasının ilçede turizm sezonunu olumsuz etkilememesi için Çalış...