27 / 04 / 2024

Fethiye HES ihalesi

Fethiye HES ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fethiye Hidroelektrik Santrali'ni özelleştiriyor. HES'in özelleştirme ihalesine en yüksek teklif 128 milyon 25 bin TL bedelle Eti Alüminyum A.Ş'den geldi.

Fethiye HES ihalesine 128 milyon TL teklif geldi!

Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi, 128 milyon 25 bin lira ile Eti Alüminyum Anonim Şirketi verdi.

Fethiye HES ihalesine katılacak firmalar belirlendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, Elektrik Üretim AŞ ye ait, Fethiye Hidroelektrik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere, başvuran katılımcılar tespit edildi.

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı Fethiye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkulün muhammen bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

Fethiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık yat çekek yeri!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Eskişehir Yenice HES özelleştirmesine 8 teklif!

ÖİB, Eskişehir'deki Yenice HES'in ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilme ihalesi için 8 teklif geldiği bildirildi.

Babadağ teleferik projesinin ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB'nin Fethiye Göcek ihalesi iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 05.01.2017 tarihli ve 29939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İhale İlan Metninin 1. ve 2. sırada yer alan Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesinde bulunan taşınmazların özelleştirme ihalelerini iptal etti.

Fethiye Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da!

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık arsa ihalesi!

Muğla Fethiye Belediye Başkanlığı, Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan arsayı 10 yıllığına kiraya verecek. Zeytinlik niteliğinde arsanın ihalesi 07 Şubat 2017 salı günü saat 14:00’de gerçekleşecek.

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu tamamlanıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılan Çameli-Fethiye Karayolu’nun çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fethiye HES ihalesi Haberi

Fethiye HES ihalesi

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   22/02/2016

Karar No    :   2016/16

Konu           :   Fethiye Hidroelektrik Santrali 

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca,

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 11/12/2015 tarihli ve 8076 sayılı yazısına istinaden;

Kurulumuzun 15/06/2015 tarihli ve 2015/55 sayılı kararı ile özelleştirme programına alınan; Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Fethiye Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi amacıyla 19/10/2015 tarihinde yapılan ihale sonucunda;

1) İhale Komisyonu tarafından verilen; Fethiye Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların,

• 128.025.000 (Yüzyirmisekizmilyonyirmibeşbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Eti Alüminyum A.Ş.ye İhale Şartnamesi çerçevesinde işletme hakkının verilmesine, Eti Alüminyum A.Ş.nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat...