26 / 04 / 2024

Fethiye Karaköy imar planı

Fethiye Karaköy imar planı

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Karaköy'deki 20 yıllık Halkbank binası otel oluyor!

İstanbul Karaköy’deki Halkbank binasını 20 yıllığına kiralayan Taca İnşaat, binayı yenileyerek otel açmayı hedefliyor.

Deniz GYO Karaköy'deki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasının değerleme raporunu yayınladı.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştirecek!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İstanbul Kurumsal Şube Müdürü Asena Güngör ve Değerleme Uzman Yardımcısı Doğukan Oto tarafından hazırlanan Karaköy – Galataport Etkileşimi sektör çalışmasını yayınladı..

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Sivas'da köy imar planları çalışmaları sürüyor!

SİVAS İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, köy imar planları ve köy gelişme alanlarının oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap başvuruları 13 Haziran'da başlıyor..

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Karaköy Binası Değerleme Raporunu Kamuyu Aydınlama Platformu'na yayınladı.

Köy imarı kaçtır?

Köy imarı, köy yerleşik alan sınırları içerisindeki imar şartlarını belirliyor. Peki, köy imarı kaçtır? Köyde ne kadar büyüklükte bir alana ne kadar büyüklükte bir ev inşa edilebilir?

Fethiye Karaköy imar planı Haberi

Fethiye Karaköy imar planı

Muğla'nın Fethiye İlçesi’nde Hayalat Şehir olarak bilinen Karaköy'de imar sorunu aşılıyor.  Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildiğini açıkladı. 


Mimari yapısı, dar sokakları ve tarihi kiliseleriyle ülke turizminde önemli merkezler arasında bulunan Kayaköy'de en büyük sorun olan imar planı değişiyor. 


Kaymakam Ekrem Çalık, Kayaköy’de en önemli sorunun imar planı olduğunusöyledi. Çalık, “2017 programında Kayaköy’ün koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildiği bilgisini aldık. İmar planı yapıldıktan sonra çalışmaların önü açılacaktır” diye konuştu.


Kiliseler ile ilgili çalışma içinde olduklarını söyleyen Çalık, Çalık, “Kiliselerin müstakilen restore edilip halkın hizmetine sunulması gerektiği belirtildi. Kiliselerin kapalı olmasının nedeni, yıkılma ve çökme tehlikesi. Can güvenliğini tehdit ediyordu. Bu konuda da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili genel müdürlükleri arasında proje hazırlanması için...