27 / 04 / 2024

FETÖcü müteahhitler

FETÖcü müteahhitler

FETÖ soruşturması kapsamında tapuda şerh konulan müteahhitler yüzünden vatandaşlar mağdur olmaya başladı. Müteahhitlere arsalarını vererek daire satın alan vatandaşların yanı sıra iş karşılığı daire alan esnaflarında mağdur oldukları belirtildi.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Müteahhitler de online ödemeyi tercih ediyor!

YSM Yazılım Kurucusu Sedat Yazıcı, online tahsilat sistemlerinin müteahhitler tarafından tercih edildiğini belirtti. Online ödemeler, son zamanlarda oldukça popülerleşti...

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanını soruşturması!

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanında konut yapmak istedikleri için soruşturma başladı. İşte haberin detayları...

Türk müteahhitler gücünü her yıl perçinliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde ödül alan firmaları tebrik etti.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arsaları mı topladı?

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü

FETÖ'cü müteahhitler vatandaşları mağdur etti!

FETÖ soruşturması kapsamında tapuda şerh konulan müteahhitler yüzünden vatandaşlar mağdur olmaya başladı. Müteahhitlere arsalarını vererek daire satın alan vatandaşların yanı sıra iş karşılığı daire alan esnaflarında mağdur oldukları belirtildi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya Müteahhitler Birliği KONESOB'u ziyaret etti!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci ve Yönetim Kumlu üyeleri, KONESOB'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Müteahhitler Adana'daki arsa sorununu çözdü!

İmarlı arsa bulunamadığı için Adana'da ev fiyatları, İstanbul'daki boğaz manzaralı evlerle aynı fiyata satılmaya başlarken, Adanalı müteahhitler için çözümünü buldu.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi çıkarılmasını istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

FETÖcü müteahhitler Haberi

FETÖcü müteahhitler

FETÖ soruşturması kapsamında tapuda şerh konulan müteahhitler yüzünden vatandaşlar mağdur olmaya başladı. Müteahhitlere arsalarını vererek daire satın alan vatandaşların yanısıraiş karşılığı daire alan esnaflarında mağdur oldukları belirtildi.


FETÖ soruşturması kapsamında bazı sanayici ve esnafların banka hesaplarına bloke konulmasının yanısıraFETÖ ile ilgisi olduğu iddiası ile bazı müteahhitlerinde tapudaki işlemlerine şerh konulduğu ve satış yapılamadığı öğrenildi.


Bu kapsamda listeye giren müteahhitlerden çok bu uygulamanın vatandaşları mağdur ettiği iddia ediliyor. Müteahhite arsasını vererek daire alan vatandaşların yanısıra kat karşılığı iş yapan veya mal veren esnaflarında mağdur olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda mağdur olan vatandaşlar gazetemize gelerek yapılan uygulamada müteahhitin değil kendilerine ceza verildiğini belirterek mağdur olduklarını dile getirdiler.


Mağduriyetlerini Valiliğe ilettiklerini Vali Yardımcılarının kendilerini binaların kentsel dönüşüm kapsamında yapıldığı için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yönlendirdiklerini Müdürlüğü’nde...