02 / 05 / 2024

feyziye mektebi vakfı ıspartakule

feyziye mektebi vakfı ıspartakule

Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Işık Üniversitesi Şile Kampüslerinden sonra, Ispartakule Kampüsü de Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu'nun 29/01/2013 günü yapılan toplantısında imzalanan sözleşme ile FMV Işık Okulları bünyesine katılmıştır.

Işık Üniversitesi inşaat laboratuvarı kuruyor!

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvar, 2020 yılında tam teşekküllü olarak hizmete girecek...

FMV Işık Okulları teknoloji ve bilim liseleri açacak!

Bu yıl kuruluşunun 130. yılını kutlayan Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, sporsanat, teknoloji ve bilim liseleri açacak. Kurum, aynı zamanda İstanbul dışında da okul açmaya hazırlanıyor.

2002 yılında Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış!

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Şişli'de otel inşaatı hafriyat çalışmalarında tarihi yapı bulundu!

Şişli Halaskargazi’deki 15 dönümlük arazi üzerine yapılan otel inşaatının hafriyatında büyük bir tarihi yapının izlerine rastlandı. Yapı, Ermeni Katolik Mıhitaryan Manastırı ve Mektebi Vakfı’na ait..

Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde 100 işyeri yıkılacak!

Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde Ermeni Mıhıtaryan Mektebi Vakfı'na ait 16 dönümlük arazi üzerinde yaklaşık 100 işyerinin yıkılmak istenmesi esnafı ayaklandırdı. Şişli Belediyesi Zabıta ve Yıkım ekiplerine esnaf tepki gösterdi...

Bulgaristan Ortodoks Eksarhlığı Vakfı Şişli arazisinin imar planı değişti!

İstanbul Şişli’deki 59 bin m2’lik arazi, Bulgaristan Ortodoks Eksarhlığı Vakfı’na iade edildi. 1 yıl sonra imar durumu değişti. 600 milyon TL değerindeki araziye AVM, rezidans yapılabilecek..

Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın yeni merkezi açıldı!

İngiltere’nin Woking kasabasında tamamen geri dönüştürülmüş malzemeyle inşa edilen Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın (WWF) yeni merkezi açıldı. Attenborough, binanın kendi elektriğini üretebildiğini, tuvaletlerde yağmur suyu kullanıldığını belirtti.

Selenium Ataköy'den Tohum Otizm Vakfı'na destek!

Aşçıoğlu Grubu kasım ayında temeli atılacak olan Selenium Ataköy projesini, ilk kez Tohum Otizm Vakfı'nın 10. kuruluş yıldönümü balosunda kamuoyuna tanıtacak. Selenium Ataköy satış sürecinde de Tohum Otizm Vakfı na destek olmaya devam edecek...

Terakki Vakfı Okulları Tuzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampüs kuruyor!

ürkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından 136 yaşındaki Terakki Vakfı Okulları, T uzla'ya 65 milyon liralık yatırımla kampus kuruyor. Yeşil bina sertifikalı yeni kampüs, Eylül 2014'te eğitime başlayacak..

Yeniköy Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait binada yangın çıktı!

Yeniköy Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait 2 katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Mor Gabriel Manastırı Vakfı arazilerine iade kararı çıktı!

Mor Gabriel Manastırı Vakfı arazilerine iade kararı çıktı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Meclisi'nin Mor Gabriel Manastırı Vakfı'na ait 12 parselin iadesi yönünde karar aldığını bildirdi...

Rönesans Eğitim Vakfı İzmir'de ilköğretim okulu yaptıracak!

Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Jale Ilıcak, MEB uygun görürse İzmir'e bir ilköğretim okulu yapmak istediklerini belirtti. Ilıcak, 5 yıl içindeki hedeflerinin Rönesans İlköğretim Okulları açmak olarak açıkladı..

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Konut Yönetmeliği!

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Konut Yönetmeliği kapsamında, vakfa ait konutların tahsis şekli, oturma süresi, kira, bakım, onarım ve yönetimine ait usul, esas ve şartlar bulunuyor...

feyziye mektebi vakfı ıspartakule Haberi

feyziye mektebi vakfı ıspartakule


Anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet verecek olan Ispartakule Kampüsü, 21.000 metrekare kapalı alan üzerine kurulu üç katlı bir okul binasına, kapalı ve açık spor alanlarına sahiptir. Okulumuzda etkileşimli tahta ve benzeri birçok yüksek teknoloji ürünü eğitim-öğretim materyali kullanılmaktadır. Fiziksel yapısının diğer kampüs binalarına göre farklılık göstermesi, binada bir noktadan diğer noktaya ulaşımın yatay geçişlerle sağlanmasına ve öğrencilerin tüm katlardan dışarı çıkabilmesine imkan tanımaktadır. Konferans salonu, atölyeler, laboratuvarlar, kütüphane, yüzme havuzu, spor salonu ve yemekhaneye ulaşım okul binası dışına çıkılmasına hiç gerek kalmadan okul içinden geçişlerle sağlanmaktadır. Çevresinde ise herhangi bir üretim ya da sanayii yapısı bulunmamakta ve bir kampüs okulu olmanın tüm ayrıcalıklarını öğrencilerine sunmaktadır.