26 / 04 / 2024

Fi Yapı asansör kazası 2017 son durum

Fi Yapı asansör kazası 2017 son durum

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Fi Yapı'dan ev alanlara KDV'li yeni fatura şoku!

Fi Yapı, yaşanan kayyum sürecinden sonra şirketi yeniden devralınca mağdurlara da yeni fatura çıkardı. Fi Yapı'nın ayrıca KDV farkı da istediği de öne sürüldü...

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Perforje İnşaat Yapı Malzemeleri Asansör Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Perforje İnşaat Yapı Malzemeleri Asansör Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yıldırım tarafından kuruldu.

Binaya sonradan asansör yapılabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan asansör yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Fi Yapı asansör kazası 2017 son durum Haberi

Fi Yapı asansör kazası 2017 son durum

İstanbul Esenyurt’ta, Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede 1 Şubat 2016’da, Yasin Bakır (19), Şükrü Yaşar (21) ve Osman Yardımcı (17) adlı üç genç işçinin bulunduğu asansör, tam 20. kattan yere çakıldı.


Korkunç ‘kazada!’ üç işçi de can verdi, yedi sanık hakkında dava açıldı. Mahkemenin atadığı üç kişilik bilirkişi heyeti, 23 Ocak’ta raporunu tamamladı. Rapora göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu müfettişleri, kazanın yaşandığı inşaatın faaliyetlerini, 16 Ocak 2015 tarihinde durdurdu. Zamanla bazı bloklarda bu faaliyetten men kararı kaldırılsa da kazanın meydana geldiği A-9 bloktaki yasak sürdü. Yani, kaza meydana geldiğinde, bloktaki faaliyet yasadışı devam etmekteydi.


TEK ADIM ATILMADI

Yine bilirkişi raporuna göre, inşaatın iş güvenliği denetimini yapan Birlik OSGB şirketi uzmanları, mayıs 2015’te bir tutanakla, firmadan, “Asansör, gırgır...