16 / 04 / 2024

Fi Yapı Esenyurt asansör kazası

Fi Yapı Esenyurt asansör kazası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, iş güvenliği konusunda ciddi boşluk olduğunu belirterek, İstanbul Esenyurt’ta, meydana gelen ve 3 işçinin hayatını kaybettiği kazayı örnek göstererek açıklamalarda bulundu.

Fi Yapı asansör kazasının yaşandığı bina mühürlü bir bina!

TMMOB Makine Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şube Başkanı Battal Kılıç, Esenyurt'ta, 3 işçinin hayatını kaybettiği iş kazasına ilişkin, "Asansörün düştüğü bina mühürlü bir bina, çalışmaması gereken bir bina" dedi.

Esenyurt'ta düşen asansörün bakımı yapılmış mıydı?

İstanbul’daki asansör faciasında 3 işçi hayatını kaybetti. Ölen işçilerden Yasin Bakır’ın ağabeyi Adem Bakır, ‘Asansörün bakımı yoktu. Uyarmıştım. Asansör daha önce de birkaç kez düştü’ diye konuştu.

Fi Yapı'nın Esenyurt'taki binasında yük asansörü düştü!

İstanbul Esenyurt'taki Mobilyacılar Çarşısı içerisinde bulunan Fi Yapı'da yük asansörü 20'nci kattan düştü. Asansörün altında kalan 3 işçi feci şekilde hayatlarını kaybetti.

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan imzası taşıyan bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; İflas Erteleme davası sonuçlandı.

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremler sonrasında zarar görenlerin yaraları yapılan yardımlarla sarılmaya çalışılıyor. Bu sırada da Fi Yapı’dan önemli bir duyuru yapıldı. İşte detaylar!

Fi Yapı'dan ev alanlara müjde! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan konut alanlar için bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Fikret İnan'ın o açıklaması...

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan daire alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Fi Yapı mağdurları 13 senedir alamadıkları evlerini istiyor! 

Fi Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde başlatılan Fi-Side projesinde teslimlerin 2012'de yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler hala yapılmadığı gibi mağdurlara yeni faturalar çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Fi Yapı'dan son dakika duyurusu!

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi. İşte Fi Yapı Yönetim Kurulu başkanı Fikret İnan'ın imzası ile yayımlanan duyurunun ayrıntıları...

Fi Yapı'dan ev alanlara KDV'li yeni fatura şoku!

Fi Yapı, yaşanan kayyum sürecinden sonra şirketi yeniden devralınca mağdurlara da yeni fatura çıkardı. Fi Yapı'nın ayrıca KDV farkı da istediği de öne sürüldü...

Fikret İnan Fi Yapı’yı geri aldı! İşte detaylar!

Fi Yapı’yı ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Herkesin merak ettiği Fikret İnan şirketini geri mi aldı sorusu yanıtını buldu! İşte detaylar!

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

TMSF'den Fi Yapı açıklaması!

Fi Yapı mağdurlarına yönelik açıklama yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, firmanın İzmir Dikili'deki adasını satılabileceğini dile getirdi. 

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan daire alanlarla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Fi Yapı müşterilerini yakından ilgilendiren o açıklamalar...

Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı Kırıkkale mağdurları Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'la görüştü. Peki dev buluşmada neler konuşuldu?

Fi Yapı Esenyurt asansör kazası Haberi

Fi Yapı Esenyurt asansör kazası

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 2016’yı denetim yılı ilan ettiklerini açıkladı. Soylu, işyerlerini hem kaçak işçi hem de iş sağlığı ve güvenliği açısından 2016’da sıkı bir denetime tabi tutacaklarını söyledi. Dün gazetecilerle bir araya gelen Süleyman Soylu, 2016’da çalışma hayatına yönelik atacakları adımlar konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu yıl gündemlerinde kayıt dışı istihdam ve iş güvenliği konularının öncelikli olduğunu belirten Soylu, “2016 denetim yılı olacak. Umarım, çalışma hayatı bizi anlayışla karşılar. Kimse bizden müsamaha beklemesin. Belki bu yıl iş dünyası açısından biraz sıkıcı geçecek ancak bizim aldığımız tedbirler çalışan yararına tedbirler. Denetim derken de cezalandırıcı, milleti canından bezdirecek denetimler değil, rehberlik edici denetim olacak. Aynı zamanda sektörel denetimleri de sıkılaştıracağız, başta da madencilik geliyor” dedi.


SURİYELİLERE ÇALIŞMA İZNİ

Süleyman...