29 / 03 / 2024

Fi Yapı Kırıkkale mağdurları dernek

Fi Yapı Kırıkkale mağdurları dernek

Türkiye’nin bazı bölgelerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de konut yaparak hak sahiplerini mağdur eden Fi Yapı’nın çok sayıda konutu hak sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor. Kırıkkale’de de bulunan hak sahipleri, hukuki mücadelesini dernekleşme yolunda ilerletecek.

5 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırıkkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut hayata geçirecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan projesiyle 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice kura çekilişi 25 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırıkkale Çerikli 113 konut ihalesi bugün!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice 113 konut ihalesi 28 Ocak'ta!

Kırıkkale ili Delice ilçesi, Çerikli mahallesi 2. etap 113 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 28 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Fi Yapı Kırıkkale mağdurları dernek Haberi

Fi Yapı Kırıkkale mağdurları dernek

Türkiye’nin bazı bölgelerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de konut yaparak hak sahiplerini mağdur eden Fi Yapı’nın çok sayıda konutu hak sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor. Kırıkkale’de de bulunan hak sahipleri, hukuki mücadelesini dernekleşme yolunda ilerletecek.

YETKİLİLER BİZİM SESİMİZİ DUYSUN

FETÖ soruşturmaları kapsamında hakkında soruşturması bulunan ve mal varlıklarının bir bölümüne devletin el koyduğu Fi Yapı sahibi Fikret İnan’ın, geçmiş yıllarda başlattığı ve günümüzde hala teslim edemediği konutların mağdurları bir araya geldi. 

Fi Yapı’nın patronu Fikret İnan, İstanbul ve Kırıkkale’de başladığı 10 projenin 8 tanesini teslim etti. Fi Yapı'nın Kırıkkale projesinin yüzde 80'i, 10. proje olan Bahçeşehir Fi Side projesinin ise yüzde 65'lik kısmı tamamlandı. İki şantisinde eksik imalat olan Fi Yapı'nın 10 projede toplam 11 bin konutu bulunuyor. Bu konutlardan 6 bin 850 tanesinin...