26 / 04 / 2024

fiba holding dumankaya holding

fiba holding dumankaya holding

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, Fiba Holding'in Kartal'daki arazisinin yüzde 38.36'lık payını satın aldı. Ali Dumankaya, İstanbul'da 10"a yakın alanda kentsel dönüşüm projelerine imza atacakları söyledi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

FİBA Holding basın toplantısı 29 Kasım'da!

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

Fiba Holding, Florance Nightingale'deki hissesini devrediyor!

Fiba Holding, 2014 yılında Florance Nightingale’den aldığı yüzde 50 hissesini devretme kararı aldı. Devretme kararıyla ilgili Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

Fiba Holding'in acı günü! Asım Özbektaş vefat etti!

Fiba Holding'in Genel Müdür Yardımcısı Alp Öztekbaş'ın babası Asım Özbektaş vefat etti. Fiba Holding, Özbektaş'ın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Kumport Limanı'nın satışı için 3 talip var!

Fiba Holding’in iştiraki Kumport Limanı’nın satışında son aşamaya gelindi. Çinli China Merchants ve COSCO ile ülkenin en büyük devlet fonu CIC’nin Fiba Holdingle anlaştığı belirtiliyor.

fiba holding dumankaya holding Haberi

fiba holding dumankaya holding


İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, Fiba Holding'in Kartal'daki arazisinin yüzde 38.36'lık payını satın aldı. Arsanın Metro Properties'e ait payı ile birlikte proje planlayan DKY İnşaat, ilk kazmayı temmuz ayı sonunda vurmayı hedefliyor. Kartal Metro durağına 350 metre uzaklıkta bulunan projede konut ve ofislerin yanı sıra Metro Cash&Carry'nin de yer alacağı yaşam merkezi olacak. Arsa üzerinde bulunan eski Praktiker binasının yıkım çalışmaları devam ediyor. DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya, İstanbul'da 10"a yakın alanda kentsel dönüşüm projelerine imza atacaklarını söyledi. Dumankaya, "İstanbul'da toplam 2 bin 750 konut ve ofis inşa edeceğiz" dedi. 


Sözcü...