16 / 04 / 2024

Fikirtepe Anka İnşaat Projesi fiyat

Fikirtepe Anka İnşaat Projesi fiyat

Fikirtepe Anka İnşaat Projesi kapsamında konutların fiyatları 223 bin liradan başlangıç gösteriyor

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Şerdil Odabaşı: Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı yaptığı açıklamada "Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok. Evet projeyi hazırlayanlar, geçirenler, yapanlar, sorumlu ama o talebi getirenler de sorumlu" dedi.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elite Concept Fikirtepe projesinde ön talep toplanıyor!

Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat, Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçirerek projede ön talep dönemini başlattı.

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Şua İnşaat Fikirtepe ve Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Fikirtepe Anka İnşaat Projesi fiyat Haberi

Fikirtepe Anka İnşaat Projesi fiyat

Anka Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi olarak da anılan Fikirtepe'de yükselen Evim Kadıköy projesi kapsamında toplam 3 etap ve bu 3 etapta 2500 konut bulunuyor. Fikirtepe Anka İnşaat Projesi kapsamında ilk etapta toplam 550 konut yer alıyor. 




Fikirtepe Anka İnşaat Projesi'nin toplam arsa alanı 38 bin 600 metrekare olarak belirlendi. Fikirtepe Anka İnşaat Projesi satılık daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor. 


Fikirtepe Anka İnşaat Projesi fiyat listesi!

46 metrekare alana sahip olan stüdyo tipi dairelerin fiyatları 223 bin TL ile 251 bin TL,

65 metrekare alana sahip olan stüdyo tipi dairelerin fiyatları 343 bin TL ile 396 bin TL,

73 - 85 metrekare...