24 / 04 / 2024

Fikirtepe Businist projesi

Fikirtepe Businist projesi

Businist Office projesi ulaşım bilgileri bilgilerine göre projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul. Projede, 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunuyor...

Fikirtepe Businist projesi yüzde 65 prim sağlayacak!

Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı'nın ortaklığıyla kurulan SVR Grup'un projesi olan Businist'in ön talep toplanan birinci etabında 393 ofis ve 22 mağaza bulunuyor...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kibritçi İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

İşte 10 adımda Fikirtepe Kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2010'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen ve kat malikleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle yeterli miktarda ilerleyemeyen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tamamlayacak.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Elite Concept'ten Kadınlar Günü'ne özel indirim! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel yüzde 20 indirime ek 8 bin TL ekstra indirim sunuyor. Projede 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor...

Elite Concept'ten Sevgililer Günü kampanyası 2020! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 14 Şubat Sevgililer Gününe özel yüzde 28 indirim fırsatı sunuyor. 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneği de sunuluyor...

Yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına bu genelgeyi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ülkemizde yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına aslında bu genelgeyi yapmış olduk, bu kanun düzenlemesini Meclisimizden çıkarmış olduk" dedi...

Fikirtepe'de geniş aileler için 6 konut projesi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı Fikirtepe'de geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle proje üretilmeye devam ediliyor. İşte 4+1 dairelerin yer aldığı 6 konut projesi...

Fikirtepe Businist projesi Haberi

Fikirtepe Businist projesi

Dükkanların alanlarının 60 metrekare ile 380 metrekare arasında değiştiği Businist Office projesi ulaşım bilgileri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Businist Fikirtepe ödemeleri!


Businist Fikirtepe ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Ofislerin 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösteren alanlara sahip olduğu Businist Office projesi ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul.



Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığıyla kurulan SVR Grup imzasıyla konumlanan Fikirtepe Businist projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde hayata geçiriliyor. 


İçerisinde 393 adet ofis ve 22 adet dükkanın yer aldığı Businist Ofis projesinde teslimler 2016 yılı ilk çeyreğinde gerçekleşecek. İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de yaşama geçirilen projede satışlar devam ediyor. 


Businist Office projesi ulaşım bilgileri: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri...