29 / 03 / 2024

Fikirtepe Müteahhitler Platformu üyeleri

Fikirtepe Müteahhitler Platformu üyeleri

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm bölgesinde sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için bir araya gelen Fikirtepe Müteahhitler Platformu, Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

Fikirtepe'de yeni yaşam 2017'de başlayacak!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Başkanı Nuhoğlu: "Fikirtepe'de 57 yapı adasının yüzde 40'ında inşaatlar başladı. Yapı adalarının çoğunda, bir-iki ada hariç, üçte ikilik çoğunluk sağlanmış durumda. Çalışmalar harıl harıl sürüyor" dedi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

Bornovalı müteahhitler hedef büyüttü!

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aranın ardından kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya Müteahhitler Birliği KONESOB'u ziyaret etti!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci ve Yönetim Kumlu üyeleri, KONESOB'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Müteahhitler Adana'daki arsa sorununu çözdü!

İmarlı arsa bulunamadığı için Adana'da ev fiyatları, İstanbul'daki boğaz manzaralı evlerle aynı fiyata satılmaya başlarken, Adanalı müteahhitler için çözümünü buldu.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi çıkarılmasını istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler için fiyat farkı kararnamesi çıkarılacak mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Fikirtepe Müteahhitler Platformu üyeleri Haberi

Fikirtepe Müteahhitler Platformu üyeleri

 

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm bölgesinde sorunların çözülmesi ve bölgedeki dönüşümün hızlanması için bir araya gelen Fikirtepe Müteahhitler Platformu, Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Erhan Gökal ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun da katıldı.

Emay İnşaat CEO’su Özkan Eker‘in Başkanlığı‘nda Teknik Yapı, Nuhoğlu, Emay, Vartaş, Anka, SRP Yapı, Haldız, Erşat Müşavirlik, Selka-NSK ve Baysaş İnşaat'ın katılımıyla oluşan platform üyelerinin yer aldığı toplantıda, Fikirtepe yapı adalarındaki güncel sorunlar masaya yatırıldı, mevcut ve olası sorunlara...