28 / 03 / 2024

Fikirtepe okullara yakın ev

Fikirtepe okullara yakın ev

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Pandemi sonrası kolejlere yakın evlerin fiyatı arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tatil bölgelerine göç artınca özel okullara ve kolejlere talep arttı. Hal böyle olunca bu bölgelerde kolejlere yakın evlerin fiyatları ve kiraları yükseldi.

Emlak yatırımında tercih okula yakın evler! 

Birikimini emlak yatırımı yaparak değerlendirmek isteyenler düzenli kira geliri elde etmek için okullara yakın bölgelerdeki evleri tercih ediyorlar. 

İşte yakın gelecekte inşaata yatırım yapacak 14 patron!

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...

Mehmet Özhaseki, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesini inceleyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'de iş yapan müteahitlerle toplanıyor. Özhaseki, Fikirtepe'yi ziyaret edip, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde başarılı çalışmalara imza atan projeleri yerinde inceleyip, son durumları hakkında bilgiler alacak.

İzmir Torbalı’da 2 bine yakın fabrika kuruluyor!

İzmir'in en fazla “Satılık fabrika” tabelası Torbalı’da asılı. Çok fazla satılık fabrika binası bulunan Torbalı’da 2 bine yakın yeni fabrika binası kuruluyor. Hal böyleyken ilçede fabrika binalarının satış fiyatları kelepir hale geldi

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı var!

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı olduğunu belirten Hasan Sungur ülkede emlak sektörünün sorunlarının nasıl çözüleceği yönünde kapsamlı bir çalışmanın sonuna geldiklerini ifade etti.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

Silopi'de 200'e yakın ev yıkıldı!

Silopi'deki durumu değerlendiren HDP Milletvekili Ferhat Encü, şu ana kadar sadece iki mahallede 200'e yakın evin yıkıldığını ve İlçe Emniyet ile TOKİ'ler arasında büyük bir cadde yapılmaya başlandığı söyledi.

Başakşehir'de 20 bine yakın konut üretildi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir bölgesinin hızla geliştiğini, buradaki projelerde yüzde 55'e yakın donatı alanlarının bulunduğunu, bölgede alt gelirliler için 20 bine yakın konut üretildiğini anlattı.

Endonezya'da 500'e yakın kaçak ev yıkıldı!

Endonezya'nın Cakarta'ya bağlı Luar Batang semtindeki gecekondu mahallesinde kaçak yapılan 500'e yakın ev yıkıldı.

Suriyeli mülteciler için 6 ilde 70’e yakın okul inşa edilecek!

Avrupa’nın vereceği 3 milyar Euro ile Suriyeli göçmenler için yapılacak projeler tamamlandı. Bunlar arasında 6 ilde 70’e yakın okul inşası ve konteyner kentler kurulması da var.

Şubat'ta inşaat sektörüyle ilgili 8 bine yakın haber yapıldı!

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Interpress'inyapmış olduğu araştırmaya göre, inşaat sektöründe yazılı basma 8 bine yakın haber yansıdığı belirlendi.

Fikirtepe okullara yakın ev Haberi

Fikirtepe okullara yakın ev

1-) Fortis Sinanlı 


Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Fortis Sinanlı projesinde teslime kadar beklemeye son kampanyası bulunuyor.  Konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor.

Toplamda 1.100 üniteden meydana gelen projede 1+0 ile 5+1 arasında daire seçenekleri sunuluyor.  


 
Fortis Sinanlı Evleri fiyat listesi


58 - 71 metrekare 1+1 konutlar  600 bin TL – 750 bin TL    

100 - 200 metrekare 2+1 konutlar 900 bin TL – 1 milyon 900 bin TL    

131 - 240 metrekare 3+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL – 2 milyon 400 bin TL arasında değişiyor.     


 

Ödeme planı:
 
Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı.   

Yüzde 5 peşin yüzde 15 ise faizsiz firmaya ödeme fırsatı ve yüzde 80 banka kredisi 

Yüzde 20 peşinat,...