11 / 05 / 2024

Fikirtepe Projesi son durum

Fikirtepe Projesi son durum

60 bin vatandaşı doğrudan ilgilendiren Fikirtepe'de, kentsel dönüşüm çalışmalarının 3 yılda tamamlanması bekleniyor. 

Fikirtepe'de röntgen çekildi! 

Fikirtepe’yi devlet eliyle dönüştürmek için çalışmalara başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgenin röntgenini çekti ve yol haritasını çizdi. Bakanlık bu hafta içinde bölgede 2 ofis açacak.

İşte 10 adımda Fikirtepe Kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2010'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen ve kat malikleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle yeterli miktarda ilerleyemeyen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tamamlayacak.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Fikirtepe'de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da depremzedeler için yürütülen çalışmalara ilişkin, "Burada ne yaptıysak Fikirtepe'de de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştiriyor olacağız." dedi.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına bu genelgeyi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ülkemizde yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına aslında bu genelgeyi yapmış olduk, bu kanun düzenlemesini Meclisimizden çıkarmış olduk" dedi...

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

4 blok şeklinde yükselen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Göztepe Fikirtepe projesi üç panoramik blok şeklinde yükseliyor. Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi son başvuru tarihi!

Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projenin kura çekilişi 5 Haziran'da yapılacak.

Fikirtepe Projesi son durum Haberi

Fikirtepe Projesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girdiği Fikirtepe kentsel dönüşümde yol haritası çizildi. Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün bölgede arka arkaya yaptığı 3 toplantı ile tüm kesimlerle görüşerek, çözüm konusunda kesin kararlarını açıkladı.

40 proje adasında çalışmalar başlayacak. Bakanlık, ilgili kurumlarıyla gelecek haftadan itibaren Fikirtepe’de olacak.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, “Artık Fikirtepe’deyiz. Bitirene kadar kararlı şekilde çalışacağız” dedi.

Fikirtepe’nin yeni çehresine kavuşması için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bölgenin ‘terkedilmiş bir yer olarak değil, örnek şehircilik başarısı olarak anılması için devletimiz elini taşın altına koymuştur’ diyen Bakan Murat Kurum, yol haritalarının hazır olduğunu dile getirdi. Sürecin tamamı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...