28 / 03 / 2024

fikirtepe ruhsat durumu 2016

fikirtepe ruhsat durumu 2016

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç tarafından, Pana Yapı'nın Brooklyn Life projesi için Selimoğlu İnşaat adına düzenlenen ruhsat firma yetkililerine verildi.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davasındaki son durumu açıkladı. Peki dava sonuçlandı mı? 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

İmar barışında işyeri ruhsatı alınabilir mi?

İmar barışında işyerlerinin durumu nedir? Mevzuata aykırı yapılardaki işyerleri için imar barışına başvurulabilir mi? İmar barışında işyeri ruhsatı alınabilir mi?

Fikirtepe'de en fazla talep 2+1 daireye!

Evinpak projesi ile gerçekleştirilen konut yatırımlarını, vatandaşların ev talebini ve Fikirtepe’de karşılaştıkları durumu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Öztürk, KARAR’a anlattı.

Fikirtepe'de sorunlar çözüldü!

Kentsel dönüşümün "tam gaz" devam ettiği Fikirtepe'de, biten bazı projelerde "yeni yaşam" başladı. ölgedeki 61 yapı adasının 4'ünde inşaatlar biterken, diğer 52'sinde inşaat veya ruhsat süreci devam ediyor

Bornova'da 1 günde imar 10 günde ruhsat!

Bornova Belediyesi imar durumu belgesi taleplerini bir günde, ruhsat taleplerini ise 10 günde sonuçlandırıyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yapı ruhsatı alındı!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Ceylan İnşaat’ın Muhteşem Yeni Yıl Konutları, 3.60 emsal ile Fikirtepe’de ruhsat alan ilk firma oldu

Belediyeler projelerin ruhsat sürecini kısaltmalı!

Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm sıkıntılarını yaşadıklarını belirten Şaşmaz, “Bizim sıkıntımız; keşke belediyeler, bakanlık ruhsat süreçlerini biraz daha kısaltabilse” dedi

Fikirtepe Elite Concept projesinde çalışmalar hızlandı!

Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçiren Şua İnşaat, proje ruhsatını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldı.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe Elite Concept projesine ruhsat verildi!

Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla satışa açılacak olan projenin adasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsat verildi...

Fikirtepe'de 16. ruhsat verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç tarafından, Pana Yapı'nın Brooklyn Life projesi için Selimoğlu İnşaat adına düzenlenen ruhsat firma yetkililerine verildi.

Brooklyn Life’ın ruhsat işlemleri tamamlandı!

Pana Yapı, Fikirtepe’de projelendirdiği 'Brooklyn' serilerine hız kesmeden devam ediyor. Brooklyn Park'tan sonra şimdi 'Brooklyn Life’ın ruhsatını alarak ön taleplerini satışa çeviren Pana Yapı, estetiğin fonksiyonellikle bir araya geldiği ideal bir yaşam projesini daha gerçekleştiriyor.

Yiğit Group- Sinanlı Yapı Fikirtepe projesi ruhsat aşamasında!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, kentsel dönüşümde ilk olarak Fikirtepe'de Sinanlı Yapı ile ortak olarak 649 malikle anlaşmaya vardıklarını ve burada bir proje yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

fikirtepe ruhsat durumu 2016 Haberi

fikirtepe ruhsat durumu 2016


Selimoğlu İnşaat adına düzenlenen ruhsat firma yetkililerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç tarafından verildi.


Fikirtepe'de 22 adada %100 anlaşma sağlanmış olup , bu adalardan 16 adedine ruhsat verildi. Bazı firmalar oldukça ilerleme kaydederek son katların betonarmesinin bitimine yaklaşırken , bazı Adalarda da temel ve iksa işleri devam ediyor.


Diğer taraftan anlaşma sağlanan firmalardan 6 'sı da avan proje ve uygulama projelerine çalışıyorlar. Ayrıca anlaşma sağlayamayan adalarda tevhid, ifraz ve pay satışı işlemlerine de...