23 / 04 / 2024

fikirtepe selimoğlu inşaat

fikirtepe selimoğlu inşaat

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç tarafından, Pana Yapı'nın Brooklyn Life projesi için Selimoğlu İnşaat adına düzenlenen ruhsat firma yetkililerine verildi.

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için 1 milyon lira kira ödedik!

Selimoğlu Grup, İstanbul'da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Kadıköy Fikirtepe'de yaşanan gelişmeleri ve de bunun inşaat sektörüne olan etkilerini paylaşmak için bir basın toplantısı düzenledi.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'nde proje yapıyor!

Türkiye'nin en büyük meyve ihracatçılarından olan Boyrazoğlu Grup'ta 3. kuşak, inşaat sektörünü seçti. Hayvancılık ve fidancılık alanlarında da faaliyet gösteren ve 200 milyon TL'nin üzerinde cirosu bulunan grubun 3. kuşak temsilcisi Ahmet Boyraz, 2012 tarihinde henüz 23 yaşındayken Boyrazoğlu İnşaa

fikirtepe selimoğlu inşaat Haberi

fikirtepe selimoğlu inşaat


Selimoğlu İnşaat adına düzenlenen ruhsat firma yetkililerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Yaşar Güvenç tarafından verildi.


Fikirtepe'de 22 adada %100 anlaşma sağlanmış olup , bu adalardan 16 adedine ruhsat verildi. Bazı firmalar oldukça ilerleme kaydederek son katların betonarmesinin bitimine yaklaşırken , bazı Adalarda da temel ve iksa işleri devam ediyor.


Diğer taraftan anlaşma sağlanan firmalardan 6 'sı da avan proje ve uygulama projelerine çalışıyorlar. Ayrıca anlaşma sağlayamayan adalarda tevhid, ifraz ve pay satışı işlemlerine de...