29 / 03 / 2024

Fikret Orman Vodafone Arena açılış

Fikret Orman Vodafone Arena açılış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı eleştirenleri açılışa çağıracağım!

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, kendi başkanlık döneminde birçok zorlukla karşılaştıklarını ve bu zorlukları aşmak için çok çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis!

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışı kulüp başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Orman, "Futbolun merkezi artık Ümraniye olmalı” dedi…

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Beşiktaş'ın AVM'si olacak! Sürpriz proje!

12 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda aday olacağını söyleyen Fikret Orman, Fulya’da yapılması planlanan AVM’yi seçim vaadi yapacak.

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Fikret Orman: Altyapı tesisleri için yatırımlarımız sürüyor!

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Fikret Orman'ın Grand Focus Otel'i Varlık Fonu'na devredildi!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türkiye'nin önemli firmaların hisselerinin devredildiği Varlık Fonu'na Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait Grand Focus Otel'in de devredildiği ortaya çıktı.

Adana'da Kartal Yuvası açıldı!

Adana'da Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazası açıldı.Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman'ın gelişi sırasında taraftarlar meşale yaktı.

Fikret Orman Vodafone Arena açılış Haberi

Fikret Orman Vodafone Arena açılış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.


Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin nisan sayısında yer alan yazısında, göreve geldiklerinde çağdaş bir Beşiktaş oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"İşte Vodafone Arena, bu hedefimizi gerçekleştirmek için atılmış en önemli adımımızdır ve güneşli günlerin başlangıcıdır. Ankara, Konya, Olimpiyat, Başakşehir derken, iki buçuk yıllık süreçte büyük mücadeleler verdik. Tüm zorluklara rağmen, futbol takımımız sizlerin inancı ve desteğiyle her sezon şampiyonluğa oynadı. Öncelikle benimle birlikte ellerini taşın altına koyan yönetici arkadaşlarıma, Vodafone başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, bu stadın yapılması için tuğla koyan Beşiktaşlılara, nereye gidersek gidelim yağmur, çamur demeden bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Vodafone Arena'nın yapımında...