20 / 04 / 2024

Fikri İşbilir

Fikri İşbilir

Akbilir İnşaat ve İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Fikri İşbilir tarafından kuruldu...

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

Genç girişimcilere 200 bin Türk lirası destek verilecek. BİGG programı için açılan çağrıda geri sayım başladı. 6 tematik alanda iş fikri olanlar, uygulayıcı kuruluşlara başvuruda bulunabilecek.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilir tarafından kuruldu.

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Derya Günal Apık tarafından kuruldu. 

Başbakan Yıldırım: Siz sadece yıkmayı bilirsiniz, yapmayı AKP bilir!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, "Ne diyorlar? 'AK Parti'nin yaptıklarını yıkacağız.' Siz sadece yıkmayı bilirsiniz, yapmayı AK Parti bilir." dedi...

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Fikri İşbilir Haberi

Fikri İşbilir

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Florya Yeşil Ada Sokak NO:4 Yonca Apartmanı Kat:2 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fikri İşbilir tarafından...