26 / 04 / 2024

fikri ışık kimdir

fikri ışık kimdir

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Anahtar teslim fabrika projesiyle yüzde 70 maliyet avantajı!

Girişimciye ve yatırımcıya 'anahtar teslim' fabrika dönemi resmen başlıyor. Yeni uygulama yüzde 70 maliyet avantajı sağlayacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, projeyle ilgili açıklama yaptı.

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

Yapılarda asansör sayısı 500 bine dayandı!

Fikri Işık, yapı kullanım izni almış binalarda toplam 477 bin 386 asansör bulunduğunu, bakanlıkça yetkilendirilen 25 A tipi muayene kuruluşunca, her asansöre yönelik yılda bir defa periyodik kontrol yapıldığını bildirdi.

Ankara'da asansör riski tavan yaptı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Yapı kullanım izni almış binalarda toplam 477 bin 386 adet asansör var. Bakanlıkça yetkilendirilen 25 adet A tipi muayene kuruluşunca her asansöre yönelik olarak yılda bir defa periyodik kontrol yapılıyor" dedi.

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ konutları sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık: İnşaat sektörü, 360 adet sektörü besliyor!

Denetimciler, müteahhitler ve inşaat mühendislerinin sorunlarını dinlemek bir araya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerine vurgu yaptı.

Türkiye'yi geleceğe taşıyacak en önemli projeleri inşaat sektörü üstleniyor!

İzmit'teki bir restoranda Müteahhitler Birliği üyeleri ve inşaat mühendisleriyle bir araya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, burada yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Şehir içi raylı ulaşıma 13 milyar avroluk destek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Şehir içi raylı ulaşım araçları için 2023 yılına kadar yapılacak toplam yatırım tutarını, yaklaşık 13 milyar avro olarak hesaplıyoruz" dedi.

Kocaeli'de 12 yılda 7 bin 500 derslik yapıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar en büyük bütçeyi eğitime ayırıyoruz. 13 yıldır en fazla parayı eğitime harcıyoruz" dedi.

OSB'lerde yatırım yapılmayan parsellerin tahsisi iptal edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "OSB'lerde 2010-2015 yılları arasında bin 707 parselin tahsisi iptal edildi" dedi.

İzmit Körfez Köprüsü'nden 2016 Mart sonunda geçilmesi planlanıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Dilovası ilçesinde, Otoyol A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Nebil Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

283 OSB'nin kuruluş işlemi tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "OSB'lerdeki 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildi ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandı" dedi.

Kocaeli kentsel dönüşüm bekliyor!

Bakan Fikri Işık ve beraberindekiler Acısu'ya giderek sel felaketinin izlerini yerinde inceledi. Bakan Işık, "Halk isterse Acısu afet bölgesi ilan edilebilir" dedi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olan Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun? İşte ayrıntılar...

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

fikri ışık kimdir Haberi

fikri ışık kimdir

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Işık, Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına cevap verdi.


Işık, "Aklımızı peynir ekmekle mi yedik. Silahlı Kuvvetlere, Milli Savunma Bakanlığı'na tahsis edilen alan içerisinde hiçbir şekilde bir yapılaşma akla zarar bir iştir. Buna hiç kimse evet demez'' diye konuştu.


Fikri Işık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ama maalesef Mimarlar Odası bir algı operasyonuyla sanki Anıtkabir'in arazisi imara açılıyormuş gibi gerçekten uzaktan yakından alakası olmayan haberler yayıyor. Bunu biz de incelettik, nedir durum diye. Kesinlikle gerçekle uzaktan yakından alakalı değil. Orada muhtemelen Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı ile Mimarlar Odası arasındaki çekişmeye maalesef Anıtkabir ve Atatürk alet edilmeye çalışılıyor. Bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu doğru bir şey değil. Orada hiçbir şekilde yapılaşmaya, Anıtkabir'in askeri sınırlar...