25 / 04 / 2024

file market kimin

file market kimin

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

Hangi market kimin? Kim yönetiyor?

Türkiye genelinde zincir marketlerle ilgili yürütülen "fahiş fiyat" tartışması gündemde büyük yankı uyandırdı. Siyasi liderler bu tür marketleri ürünlerine çok sık zam yapmakla eleştirirken şirketler ise yüksek enflasyon oranlarınını işaret ediyor. Peki, zincir marketlerle ilgili neler biliniyor?

Market poşetlerinizi FİLE ile değiştirmeye hazır mısınız? 7 Eylül 2022 File fiyat listesi...

Yeni nesil mağazacılık sistemini mahallemize getiren File mağazaları, unlu mamüllerden manav reyonuna , kişisel bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar her konuda size istediğiniz ürünü sunuyor. Sevdiğiniz birçok ürün ve markayı mağazalarında bulabilirsiniz. Işte 7 Eylül 2022 File fiyat listesi..

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İşte Migros'un peşinden koştuğu market!

Migros, Makro Market Zinciri ile masaya oturmuş. Görüşmelerin devam ettiği Makto Market bakalım kimin olacak...

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Makro Market'in 550 milyonluk gayrimenkulü bankalara geçiyor!

Türkiye genelindeki 253 mağazası Makro ve Uyum markası ile faaliyet gösteren Makro Market'in 115 gayrimenkulü bankalara geçiyor. 

Afa Deluxe Bostanlı kimin?

İzmir Karşıyaka Bostanlı'da hayata geçirilen Afa Deluxe projesi 2018'in Eylül ayında teslim edilecek. Peki Afa Deluxe Bostanlı kimin?

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Neşe Söğüt tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Savaş Gündüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

file market kimin Haberi

file market kimin

Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak. Yeni konsept ile tasarlanan mağazalarda, 3 bin-3 bin 500 farklı ürün yer alacak ve özel et, şarküteri, taze sebze  meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri bulunacak. Bim İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, şunları söyledi: “Ürün portföyünde de, ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, özel markalar hazırlıyoruz. File’de satışa sunulacak 3 bini aşkın ürünün yüzde 25’i bu tip özel markalardan oluşacak. Temel ürün kategorilerinde şimdiden belirlenen 3 yeni özel marka bulunuyor. Bunlardan ilki işlenmiş gıda ürünleri için çiftçi anlamına gelen ‘Harras’ markası olacak. Kişisel bakım ürünleri için lanse edilecek özel marka ‘Daycare’; temizlik ürünleri için kullanılacak özel marka ise ‘Actisoft’...