20 / 04 / 2024

file market

file market

Yeni nesil mağazacılık sistemini mahallemize getiren File mağazaları, unlu mamüllerden manav reyonuna , kişisel bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar her konuda size istediğiniz ürünü sunuyor. Sevdiğiniz birçok ürün ve markayı mağazalarında bulabilirsiniz. Işte 7 Eylül 2022 File fiyat listesi..

BİM'in File'si ilk mağazasını Bahçeşehir'de açtı!

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak!

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

File ilk şubesini Bahçeşehir’de açacak!

Türkiye’yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE’lerin ilki Bahçeşehir’de açılacak

Bim'den yeni market! File!

Türkiye'de 4 bin 395 şube ile indirimli marketler zincirinin lideri olan BİM, yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor. BİM yönetimi, File markası altında yeni bir zincir kurmak için İcra Kurulu'na yetki verdi.

Market poşetlerinizi FİLE ile değiştirmeye hazır mısınız? 7 Eylül 2022 File fiyat listesi...

Yeni nesil mağazacılık sistemini mahallemize getiren File mağazaları, unlu mamüllerden manav reyonuna , kişisel bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar her konuda size istediğiniz ürünü sunuyor. Sevdiğiniz birçok ürün ve markayı mağazalarında bulabilirsiniz. Işte 7 Eylül 2022 File fiyat listesi..

Şok Market'ten 17 üründe büyük indirim! Şok Market, Mart 2022 fiyat listesi

Sadece Şok’ta bulabileceğiniz, "25 TL üzeri alışverişlerde geçerli" indirimli fırsat ürünlerini ve fiyatlarını sizler için derledik. İşte Şok Market'in kampanyalı ürün listesi...

Dövizdeki düşüş market fiyatlarına yansıdı mı?

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, döviz kurundaki düşüşün market raflarına neden yansımadığını değerlendirdi. Palandöken konuya yönelik önerilerde bulundu.

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de hizmete açtı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Evin Adsay tarafından kuruldu.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti kuruldu!

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sancaktutan tarafından kuruldu.

file market Haberi

file market

Vatandaş artan fiyatlardan dolayı indirimli ürünler için market market geziyor. En uygun fiyat nerede, hangi üründe ne kadarlık bir indirim varvatandaş arayışta. Bizde sizler için marketlerin uygun fiyatlı ürünlerini listeledik.

Bu hafta File Markette indirimli katalogta bir sürü ürün var. Kırmızı etten kahveye, fındık kremasından peynire bir çok üründe  muhteşem indirimler fiyatlara yansıdı. File süpermarketlerinde kaliteli birçok ürün uygun fiyatlarıyla sizi bekliyor.

Peki, 7 Eylül 2022 tarihli FİLE Market fiyat listesi nedir?

Dana Orta yağlı kuşbaşı kg: 147,90 TL

Dana Kıymalık parça et kg: 147,90 TL

Dana Yarım Kangal Sucuk. 213:90 TL

Piliç Kokteyl Sosis 500gr.: 26,50 TL

Gemliktipi Yağlı Siyah Zeytin kg: 74,50 TL

Klasik İnek Peyniri kg: 137,90 TL

Dilimli Tost Peyniri 400 gr.: 54,50 TL

Labne Peyniri 300 gr: 19,90 TL

Kakaolu Fındıklı...