19 / 04 / 2024

file

file

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

File torba çanta ne varsa alın ve koşun! Şok markette akıl almaz indirimler var! Ürünler bitmeden yetişin! 

 Önüne geçilemeyen fiyat artışları 2023 yılında da devam ediyor. Buna mukabil marketlerden fiyat sabitlemesinin yanında indirim atakları da geliyor. Bu marketlerden biri de ''ŞOK'' Bir çok üründe büyük indirimler yapan Şok marketin aktüel ürünler listesi merak ediliyor.  İşte o ürünlerin listesi

Market poşetlerinizi FİLE ile değiştirmeye hazır mısınız? 7 Eylül 2022 File fiyat listesi...

Yeni nesil mağazacılık sistemini mahallemize getiren File mağazaları, unlu mamüllerden manav reyonuna , kişisel bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar her konuda size istediğiniz ürünü sunuyor. Sevdiğiniz birçok ürün ve markayı mağazalarında bulabilirsiniz. Işte 7 Eylül 2022 File fiyat listesi..

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti kuruldu!

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sancaktutan tarafından kuruldu.

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Potuk File Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Potuk File Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özberk ve Yasin Potuk tarafından kuruldu.

BİM 525 mağaza açacak!

BİM, perakende sektöründe bir rekora imza attı. 2015 cirosu 17.4 milyar TL olan BİM, 2016’da bu rakamı 20 milyar TL’nin üzerine çıkardı. Şirket bu yıl 500 milyon TL yatırım planlarken 500 BİM, 25 File mağazası açacak, 4 bin kişiyi işe alacak.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

BİM'in File'si ilk mağazasını Bahçeşehir'de açtı!

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

Prestige Mall AVM'de BİM FİLE mağazası açıldı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalannın ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

BİM ilk FİLE mağazasını Prestige Mall AVM'de açtı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası olan FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılandı..

BİM, FİLE markası ile yoluna devam ediyor!

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

BİM'in süpermarket konsepti File'nin ilk mağazası Bahçeşehir'e!

File markası ile ‘süpermarket’ pazarına giren BİM’in İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, discount (indirim) süpermarket konseptiyle yeni bir satış modeli sunacaklarını söyledi..

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak!

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

file Haberi

file

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalarının ilkini açtı.


İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor. FİLE mağazalarında tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede ve yüksek standartlarda üretilmiş ürünlerle, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Özel ve sıcak bir tasarımı olan bu mağazalarda tüketici kendi mahallesindeki çarşıda alışveriş yapıyormuş gibi rahat bir ortamda ihtiyaçlarını karşılıyor. Her birinde yaklaşık 35 çalışanı olan FİLE mağazalarında fiyatlar 'her gün düşük fiyat' prensibiyle belirlendiği için özel promosyon günleri yapılmayacak. Yeni FİLE mağazasının açılması nedeni ile bir açıklama yapan BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu: "Yeni bir konseptle hizmete sunduğumuz ilk FİLE mağazamızın gördüğü büyük...