28 / 03 / 2024

filistin 400 yataklı hastane

filistin 400 yataklı hastane

SANKON Genel Başkanı Atasoy, Filistin Devlet Başkanı Abbas'la biraraya geldi. Atasoy, Ramallah'taki ofisinde ziyaret ettiği Abbas'a, İslam Bankası ve Türk iş adamlarının finansmanıyla, inşa edilmesi planlanan 400 yataklı hastanenin projesini sundu.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi Nisan'da açılıyor!

Yalovalıların merakla beklediği depreme dayanıklı hastanenin inşaatında son aşamaya gelindi. 400 yataklı hastanenin Nisan'da tamamlanması planlanıyor.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Kemerburgaz’a 400 yataklı hastane müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kemerburgaz’da yapılması planlanan devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yalova Devlet Hastanesi 233 milyon liraya ihale edildi!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı yeni devlet hastane binasının 233 milyon liraya ihale edildiğini açıkladı. 

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

filistin 400 yataklı hastane Haberi

filistin 400 yataklı hastane

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a Türk iş adamlarının finansmanına katkı sağlayacağı bir hastanenin projesini sundu.


Atasoy, Ramallah'taki ofisinde ziyaret ettiği Abbas'a, İslam Bankası ve Türk iş adamlarının finansmanıyla, inşa edilmesi planlanan 400 yataklı hastanenin projesini sundu.


Projeden dolayı memnuniyetini ifade eden Abbas, sağlık sektörünün gelişmesini hedefleyen bu hastanenin inşaat sürecine destek olacağını belirtti.


Abbas, inşaat sürecini kolaylaştırması için ilgililere gerekli talimatları verdi.


Atasoy ve Abbas'ın görüşmesine Başbakan Yardımcısı Ziyad Ebu Ömer, Sağlık Bakanı Cevad Avvad, Filistin Kalkınma ve İmar Konseyi Başkanı Muhammed İşteyye de...