16 / 04 / 2024

filli boya projeleri

filli boya projeleri

Kalben gören, hisseden herkese dokunmayı hedefleyen Filli Boya, Ceza ile gerçekleştirdiği bu projede, müziğin gücüyle bir kez daha renklerin derinliğine iniyor, renklerin ruhumuzdaki yerine kelimelerle ve müzikle dokunuyor...

Filli Boya bine yakın okulu renklendirdi!

Filli Boya, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla 2008 yılından bu yana, Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan zor durumda olan küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki okulların boyanmasına katkı sağlıyor.

Filli Boya okulları yeniliyor!

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması amacıyla Filli Boya, çocukları geleceğe hazırlayan okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Filli Boya ile geleceğin renk ve trendleri belirlendi!

Yarım yüzyıldır Dünya çapında faaliyet gösteren Intercolor (Ulusalararası Renk Komisyonu-ICC) çatısı altında bulunan 13 ülkenin 30 temsilcisi, 2016-17 yıllarının renk ve trendlerini belirlemek için İstanbul’a geldi.

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Coloration projesiyle uzun zamandır ülkemizin renk trendlerini belirleyen Filli Boya, moda tasarımcısı - trendsetter Ümit Ünal ile yaşam alanlarının renklerini bu kez kostümlere taşıyarak yine bir ilke imza attı.

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı!

Filli Boya çalışanları karma fotoğraf sergisi açtı. Çalışanlarının iş hayatına olduğu kadar entelektüel birikimlerinin de gelişimine katkı sağlayan Filli Boya, “Renkli Kulüp” faaliyetlerine devam ediyor.

Filli Boya'dan 771 okula renkli kentsel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne yüzlerce ton boya ile yaklaşık 2.5 milyon metrekare alan renklendirilerek yaklaşık 500.000 öğrencimizin eğitim gördüğü 771 okulumuzu renklendirdi.

Filli Boya A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü!

Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun açıklama yaptı.

Filli Boya Sürdürülebilir Enerji Projesi'ne Enerji Bakanlığı'ndan destek!

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım, yenilenebilir enerji kaynaklarına ne kadar çok kolay ulaşılabileceğine dikkat çekmek amacıyla geliştirdiği Sürdürülebilir Enerji Projesi'ne Enerji Bakanlığı'ndan destek geldi.

Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı!

Ülkemizin renk otoritesi Filli Boya, “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” adlı yeni bir koleksiyon hazırladı. Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı.

Filli Boya Mudo ve Bukombin.com ile işbirliği yapıyor!

İnteraktif bir yarışma ile yeni bir heyecana imza atmaya hazırlanan Filli Boya, ziyaretçilerine kendi tarzında kombinler yaratma fırsatı vererek, hem eğlenip hem kazanma şansı sunuyor...

Filli Boya Filli Okul projesini devam ettiriyor!

Filli Boya, “ Filli Okul ” projesi ile Baba Beni Okula Gönder ( BBOG) Kampanyası kapsamında Anadolu’da yapılan kız yurtlarının boyanmasına katkı sağlamaya devam ediyor...

Filli Boya, Daha İyi Bir dünya projesi ile Bursa'ya gidiyor!

Filli Boya Yalıtım Grubu’nun desteğiyle ve WWF-Türkiğye tarafından gerçekleştirilen, Daha İyi Bir Dünya projesi Bursa'da 13 Haziran 2012 Çarşamba günü Nilüfer ilçesinde bulunan Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Filli Boya'dan AmphiBolin Silk!

AmphiSilan’ın yaratıcısı Filli Boya, yepyeni dış cephe boyası sunuyor. İpeksi mat parlaklığındaki dış cephe boyası AmphiBolin Silk, Türkiye’nin ilk Silikon Modifiye Saf Akrilik dış cephe boyası olma özelliği taşıyor.

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Filli Boya, geleneklerin sıcaklığını renkle buluşturarak evlere taşıyor!

Köklerimizden hayat bulan Anadolu renklerini keşfetmeye hazır mısınız? Alaçatı’dan Mardin’e, Bozcaada’dan Kapadokya’ya, Filli Boya topraklarımızın hazinelerini renk yolculuğuna dönüştürüyor.

filli boya projeleri Haberi

filli boya projeleri

Var olduğumuzu, hissettiğimizde anlarız... Yaşamımızı anlamlı kılan şey de bu hislerin kendisidir. Ruhumuz yaşamamızın her anında farklı duygulara farklı renklere bürünür... Bu renkler de o an, bizizdir aslında. Kendimizi iyi hissediyorken ruhumuz en sıcak, en parlak renklerle yakın olurken, hüzünlüyken bütün renkler soğuk bir hal alır...



Kalben gören, hisseden herkese dokunmayı hedefleyen Filli Boya, Ceza ile gerçekleştirdiği bu projede, müziğin gücüyle bir kez daha renklerin derinliğine iniyor, renklerin ruhumuzdaki yerine kelimelerle ve müzikle dokunuyor...



Renklerin hislere, hislerin de düşlere ve kelimelere dönüştüğü bu projede sözler CEZA’ya, müzik ROKABEAT‘e ait.



Şarkılara, çekilen kliplerde CEZA: “Her duyguda, her olguda, her nefeste, rüyalarda, hayallerde, her şarkıda, her bir sözde renkler vardır. Rengini Hisset!” diyerek herkesi ‘renkleri hissetmeye’ çağırıyor.



Her çalışmada başka bir rengin anlatıldığı şarkılar, her...