20 / 04 / 2024

Filyos Vadisi ihalesi

Filyos Vadisi ihalesi

Filyos Vadisi ihalesinde itirazlara KİK red verdi. II. Abdülhamid’in hayali olan Filyos Vadi Projesi’nin ihalesinin yapılmasının ardından verilen itirazlara KİK’in red vermesinin ardından hayali gerçek oluyor.

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Ankara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı ihalesi 27 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı ihalesi 27 Şubat 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Zonguldak Filyos imara açılacak!

Anadolu Bayram Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık bugünkü yazısında Zonguldak'ın Filyos Bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Filyos Vadisi projesinden bahsetti. Akbıyık, bölgenin imara açılacağını açıkladı.

TEMA Vakfı'ndan Filyos Vadisi projesine tepki!

Filyos Vadisi’nin endüstri bölgesi ilan edilmesine itiraz eden TEMA Vakfı, düşünülen projenin doğal hayatı yok edeceği görüşünde. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Vadinin korunması, Türkiye’nin uluslararası yükümlülüğüdür” diyor

Filyos Vadisi ihalesi Haberi

Filyos Vadisi ihalesi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Filyos Vadi Projesi için Kamu İhale Kurumu’na (KİK) üç kez itiraz edildiğini ve 3 aydır bekleyen durumun Cuma günü netleştiğini söyledi.

Saylar, II. Abdülhamid’in hayali olan Filyos Vadi Projesi’nin üç kez itiraz edilmesine rağmen 140 milyon TL parasının hazır olduğu halde Kamu İhale Kurumu’ndaki durumun netleşmemesi yüzünden 3 aydır beklemede olduğunu belirterek,” Bölge milletvekillerimizin yoğun gayret ve çalışmaları sonrası Filyos Liman Projesi Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından kabul edilerek onay verildi. Öncelikle  emeği geçen milletvekillerimize  teşekkür  ediyoruz.  Cuma günü KİK yapılan itirazlara ret kararı ve ihaleye devam kararını verdi. İnşallah Filyos Liman projesine kazma vurulmaya başlanacak” dedi.

Başkan Saylar ayrıca, “ Karabük  Filyos’tan fayda sağlayacaksa liman yapıldığı zaman mutlaka Yenice yolunun duble yolu haline...